شناسهٔ خبر: 221534 - سرویس استان‌ها

مدیرعامل کارگزاری نهضت ملی مسکن در سایت مهرآرای زنجان:

تمام زیرساخت‌ها در سایت کوی مهرآرا اجرا شده است

مسکن ملی هرمزگان مدیرعامل کارگزاری نهضت ملی مسکن در سایت مهرآرای زنجان،با بیان اینکه تعداد قابل‌توجهی از واحدها طی هفته دولت سال جاری به متقاضیان واگذار می‌شود،گفت: تمام زیرساخت‌های آب، برق، گاز و فاضلاب در این سایت اجرا شده است.

هادی عزیزیان در گفت‌وگو با  خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (زنجان), با اشاره به اینکه سایت کوی مهرآرا شامل ۱,۰۲۴ واحد نهضت ملی مسکن است، اظهار کرد: از این تعداد، ۵۳۰ واحد در فاز اول به متقاضیان تحویل شده است.

وی با ابراز خرسندی از روند مطلوب اجرای پروژه‌ها در این سایت، گفت: خوشبختانه تعداد قابل‌توجهی از واحدها نیز طی هفته دولت امسال واگذار خواهد شد و  همچنین تحویل واحدها به شرط همکاری متقاضیان در تامین منابع مالی پروژه خواهد بود. 

 مدیرعامل کارگزاری نهضت ملی مسکن در سایت مهرآرای زنجان، بیان اینکه تمام زیرساخت‌های آب، برق، گاز و فاضلاب در این سایت اجرا شده است، افزود: آسفالت معابر از هفته گذشته آغاز شده و با قوت ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود عملیات آسفالت‌ریزی طی هفته جاری به پایان برسد.

عزیزیان تاکید کرد: واحدهای واگذارشده به متقاضیان با زیرساخت‌های کامل تحویل شده‌اند تا هنگام سکونت با مشکلی مواجه نشوند.

وی یادآور شد: عملیات اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سایت کوی مهرآرا فعال و با قوت در حال پیشرفت است.