شناسهٔ خبر: 221655 - سرویس استان‌ها

آغاز عملیات پروژه روکش آسفالت کریدور تهران_بازرگان در آزادراه قزوین_زنجان

عکس مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قزوین از اجرای پروژه روکش آسفالت در کریدور تهران–بازرگان خبر داد و گفت: این پروژه در آزادراه قزوین–زنجان، در هر دو باند رفت و برگشت، هم اکنون در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قزوین، علیرضا معیری‌پور اظهار کرد: هم اکنون عملیات اجرایی این پروژه در محور آزادراه قزوین–زنجان در هر دو لاین شمالی و جنوبی در حال انجام است؛ این پروژه در باند شمالی در محدوده پیش از خروجی ضیاآباد تا انتهای حوزه استحفاظی استان ادامه دارد و در باند جنوبی نیز از مرز استان زنجان به سمت قزوین انجام خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر اجرای روکش آسفالت، عملیات جانبی شامل شانه‌سازی، پاکسازی و شست‌وشوی علائم و تابلو ها ، بهسازی و نصب علائم ایمنی و سایر اقدامات تکمیلی نیز هم‌زمان در حال انجام است تا سطح ایمنی و کیفیت خدمات‌رسانی در این محور افزایش یابد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین در پایان با اشاره به اهمیت این کریدور به‌عنوان یکی از مسیرهای اصلی حمل‌ونقل کشور خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، این پروژه تا پایان فصل کاری جاری به اتمام خواهد رسید و آماده بهره‌برداری کامل می‌شود.