شناسهٔ خبر: 222670 - سرویس استان‌ها

بازدید مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از پروژه‌های عمرانی رودبار و منجیل

بازدید مدیرکل راه و شهرسازی به همراه معاون املاک و حقوقی، معاون شهرسازی و معماری با حضور شهرداران رودبار و منجیل، از پروژه‌های عمرانی این دو شهر بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی استان گیلان، در راستای پایش میدانی پروژه‌های عمرانی و تسریع در روند اجرای برنامه‌های توسعه شهری، مدیرکل راه و شهرسازی به همراه معاون املاک و حقوقی و معاون شهرسازی و معماری و با همراهی شهرداران رودبار و منجیل، از برخی پروژه‌های عمرانی شهرستان رودبار بازدید به عمل آوردند.

 در جریان این بازدید، طرح جامع تفصیلی شهر منجیل به صورت موضوعی بررسی شد و محورهای مرتبط با نیازهای توسعه شهری، نحوه بهره‌برداری از ظرفیت‌های کالبدی و الزامات اجرایی آن مورد ارزیابی قرار گرفت.

 همچنین محور حاشیه رودخانه سفیدرود در شهر رودبار از نظر وضعیت موجود و میزان انطباق با طرح جامع تفصیلی شهر رودبار بررسی شد تا تصمیمات آتی در چارچوب اسناد بالادستی و با رعایت ملاحظات فنی و شهری اتخاذ شود.

 در ادامه، موضوع مسکن مهر شهر رودبار و موارد مبتلابه آن از جمله مسائل مرتبط با وضعیت پروژه‌ها، نیازهای خدماتی و موارد حقوقی و اجرایی مطرح و جهت پیگیری و رفع موانع، جمع‌بندی لازم انجام شد.