به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین, رامین امین زاده رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای الموت اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در محورهای هر دو بخش الموت شرقی و غربی انواع عملیات راهداری شامل؛ مخلوط ریزی، شانه سازی، تسطیح و قنو زنی به انجام رسیده است.
وی افزود: تاکنون با مصرف ۱۲۵ تن آسفالت سرد, ۶۵ تن آسفالت گرم و ۱۰ تن آسفالت کیسه ای عملیات لکه گیری در جاده های این حوزه صورت گرفته است.
امین زاده در ادامه به ارتقای ایمنی محورها با نصب ۷۴۰ متر نیوجرسی در مسیرها و نقاط مستعد حوادث رانندگی اشاره کرد و گفت: همچنین در مدت مذکور ۹۷ عدد تابلو و علائم در محورهای الموت غربی و ۳۸ تابلو در الموت شرقی نصب شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای الموت ضمن اشاره به گشت کنترل و نظارت بر ۱۴ معدن فعال در هر دو بخش الموت بیان کرد: گشت های راهداری این اداره برای جلوگیری از تجاوز به حریم راه های حوزه استحفاظی, با ۲ تیم نظارتی محورها را به صورت مستمر رصد و مورد پایش قرار می دهند.
امین زاده همچنین تصریح کرد: ۵۸ راهدار سختکوش با ۴۴ دستگاه ماشینآلات سنگین، نیمه سنگین و سبک امور راهداری نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه های حوزه شامل ۶۰۶ کیلومتر راه فرعی و روستایی در الموت غربی و ۳۲۱ کیلومتر راه فرعی و روستایی در الموت شرقی را انجام می دهند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای الموت در پایان خاطرنشان کرد: این اداره دارای ۵ راهدارخانه فعال از جمله راهدارخانه قسطینلار، بهرامآباد، کوهستان، رجاییدشت و مینودشت است و ۴ گردنه قسطینلار، بهرامآباد، اکبرآباد و کماسار نیز در این حوزه قرار دارد که به صورت مستمر با ۸ تیم عملیاتی نگهداری میشود.
