شناسهٔ خبر: 223877 - سرویس استان‌ها

برخورد قاطع با ۶۲۷ متخلف اضافه تناژ در محورهای مواصلاتی مازندران

مازندران رئیس اداره ایمنی و پایش هوشمند حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران از شناسایی و اعمال قانون ۶۲۷ تخلف اضافه تناژ در محورهای ارتباطی استان طی دو ماه سال جاری خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (مازندران)، محسن یمینی با بیان اینکه اجرای طرح تشدید برخورد با متخلفان اضافه تناژ به‌صورت مستمر در دستور کار این اداره‌کل قرار دارد، اظهار داشت: در بازه زمانی دو ماهه سال جاری، ۶۲۷ مورد تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران شناسایی و پس از طی مراحل قانونی، با متخلفان برخورد شد.

 رئیس اداره ایمنی و پایش هوشمند حمل‌ونقل استان با اشاره به آثار مخرب حمل بار بیش از ظرفیت مجاز بر روی روسازی راه‌ها افزود: اضافه تناژ علاوه بر افزایش استهلاک محورهای مواصلاتی، می‌تواند ایمنی تردد را نیز با مخاطره مواجه کند.

 وی تصریح کرد: کنترل و پایش ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، به‌ویژه در حوزه رعایت ظرفیت مجاز بار، از مهم‌ترین برنامه‌های نظارتی این اداره‌کل در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و ارتقای ایمنی سفرهای جاده‌ای است.

 به گفته این مقام مسئول،: طبق بررسی‌های به عمل آمده در این بازه زمانی، مقدار 1481 تن بار بیش از ظرفیت مجاز توسط وسایل نقلیه مورد شناسایی و اعمال قانون قرار گرفت.

 وی خاطرنشان کرد: برخورد قانونی با متخلفان اضافه تناژ با هدف کاهش خسارات وارده به جاده‌ها، افزایش ضریب ایمنی و حفظ حقوق عمومی، با جدیت ادامه خواهد داشت

 یمینی ادامه داد: طرح مذکور در قالب گشت‌های مشترک به اتفاق پلیس راه استان و انجمن‌های صنفی شرکت‌های حمل و نقل کالا، در کلیه محورها به خصوص در مبادی بارگیری (معادن) انجام شد.