شناسهٔ خبر: 224025 - سرویس مسکن و شهرسازی

بازدید معاون وزیر نیرو از پروژه‌های اقدام ملی پردیس/ مساعدت در نصب انشعابات آب و برق

بازدید معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو در پردیس، از وضعیت تکمیل پروژه‌های مسکن و همچنین اجرای زیرساخت‌های آب و برق پروژه‌های اقدام ملی بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید پردیس، تابع جماعت، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو با همراهی معاون فنی و مهندسی شرکت عمران شهرهای جدید، سرپرست شرکت عمران پردیس و مسئول پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن در وزارت نیرو با حضور در شهر جدید پردیس، از وضعیت تکمیل پروژه‌های مسکن و همچنین اجرای زیرساخت‌های آب و برق پروژه‌های اقدام ملی بازدید کردند.

با توجه به آماده سکونت بودن بخشی از واحدهای اقدام ملی، ضروری‌ترین موضوع اجرای انشعابات آب، فاضلاب، برق و گاز است تا بتوان واحدهای آماده را تحویل مالکین کرد. در همین خصوص و با توجه به اجرای شبکه‌های زیرساخت و با قول مساعد معاون وزارت نیرو، به زودی اقدامات لازم به منظور اجرای انشعابات اجرا خواهد شد. 

 در همین راستا و در نخستین گام، مقرر شد تا دو هفته عملیات‌های باقیمانده در پروژه سازه کاران ایلام به پایان برسد تا انشعابات لازم نیز راه‌اندازی شود. همچنین مقرر شد سایر آماده‌سازی‌های لازم در دیگر سایت‌ها نیز تکمیل شود تا به زودی شاهد نصب انشعابات بیشتری در پروژه‌های طرح اقدام ملی و پس از آن تحویل واحدها به مالکین محترم باشیم.