شناسهٔ خبر: 224338 - سرویس استان‌ها

پل‌های محور جکدان–سردشت بشاگرد پاکسازی شد

تنقیه دهانه پل عملیات تغییر مسیر آب‌های سطحی و تنقیه دهانه‌های پل در محور جکدان–سردشت شهرستان بشاگرد با هدف مدیریت روان‌آب‌ها، جلوگیری از آب‌گرفتگی‌های احتمالی و ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای توسط نیروهای عملیاتی راهداری استان هرمزگان با موفقیت به اجرا درآمد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان، عباس شه کرمی، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان بشاگرد با اشاره به اهمیت این عملیات در پایداری محورهای مواصلاتی، گفت: عملیات تغییر مسیر آب‌های سطحی و پاکسازی دهانه پل‌ها در محور جکدان–سردشت توسط نیروهای راهداری اجرا شد.

وی با بیان اینکه این اقدام با هدف هدایت مناسب روان‌آب‌ها، جلوگیری از آب‌گرفتگی مسیر و افزایش ایمنی تردد در این محور ارتباطی انجام شده است، افزود: نیروهای راهداری با بهره‌گیری از ماشین‌آلات راهداری، نسبت به رفع انسداد و لایروبی مسیر عبور آب اقدام کردند تا از بروز مشکلات احتمالی ناشی از بارندگی‌ها جلوگیری شود.

اجرای این عملیات، بخشی از اقدامات مستمر راهداری برای نگهداری و ارتقای ایمنی راه‌ها در مناطق مختلف استان هرمزگان است که با هدف تسهیل تردد کاربران جاده‌ای انجام می‌شود.