به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (گیلان)، مرتضی یوسفیان معاون مهندسی و ساخت در بازدید از مصلی رشت گفت: عملیات اجرایی تعمیر مصلی رشت که از سال ۱۳۹۸ آغاز شده بود، پس از وقفهای چندساله به دلیل کمبود اعتبار، با پیگیریهای ویژه در انتهای سال ۱۴۰۴ مجدداً از سر گرفته شد.
وی افزود: اقداماتی نظیر برچیدن سقف قدیمی، مرمت گنبد، تعمیر دربهای چوبی، تعویض سیستم روشنایی و سقف کاذب، و نقاشی بخشهای داخلی انجام شده است. در حال حاضر پروژه در مرحله تکمیل نهایی شامل نصب سیستمهای سرمایش و گرمایش، صوت و نور، کفپوش و صندلیها قرار دارد و با هماهنگی و پیگیریهای صورت گرفته این پروژه، در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.
یوسفیان در حاشیه بازدید ساختمان استخر فرهنگیان رشت گفت: همچنین پروژه ساختمان استخر شنای فرهنگیان رشت که با کارفرمایی آموزش و پرورش در زمینی به مساحت ۳۵۰۰ مترمربع در حال اجراست، اکنون به پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی رسیده است. این مجموعه ورزشی شامل بخشهای متنوعی از جمله استخر اصلی و کودکان، سالن بدنسازی، سونای خشک و بخار، جکوزی و کافیشاپ است و در مراحل نهایی تجهیز قرار دارد تا در هفته دولت امسال به بهرهبرداری برسد.
وی در خصوص تکمیل این پروژهها اظهار داشت: تلاش شبانهروزی ما بر این است که با رفع موانع مالی و تسریع در عملیات عمرانی، این زیرساختهای مهم را در موعد مقرر و برای رفاه حال شهروندان و فرهنگیان محترم در هفته دولت تقدیم مردم کنیم.
