شناسهٔ خبر: 224917 - سرویس استان‌ها

رفع مشکل اسنادمالکیت شهرک یاسر امیدیه پس از چندین سال

قنبری خوزستان رئیس اداره راه و شهرسازی امیدیه گفت: عملیات نقشه‌برداری سکونتگاه غیررسمی شهرک یاسر پس از ۴۰ سال آغاز شد ، اسناد مالکیت تا پایان سال به ساکنان تحویل داده می شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، حسین قنبری رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان امیدیه از رفع مشکل اسناد ساکنان سکونتگاه غیر رسمی  شهرک یاسر امیدیه پس از سال‌ها با مساعدت مسئولان وزارت راه و شهرسازی و پیگیری های مکرر مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان خبر داد.

وی اظهار کرد: شهرک یاسر با بیش از ۱۴۰۰ خانوار جمعیت، سال‌ها با مشکل تفکیک و صدور اسناد مالکیت روبه‌رو بود و تاکنون اقدام مؤثری در این خصوص انجام نشده بود. اداره کل راه و شهرسازی پس از چندین مرحله پیگیری مستمر، فرآیند حل مشکل اسناد این شهرک را که از سکونتگاه‌های غیررسمی و محل اسکان جنگ‌زدگان جنگ تحمیلی به شمار می‌رود، در دستور کار قرار داد و عملیات نقشه‌برداری آن در خرداد ماه ۱۴۰۵ آغاز شده است.

قنبری با اشاره به آغاز نقشه‌برداری این سکونتگاه غیررسمی پس از ۴۰ سال افزود: پس از اتمام مرحله نقشه‌برداری و طرح موضوع در کمیسیون ماده پنج، فرآیند صدور و تفکیک اسناد انجام و مدارک مالکیت به ساکنان شهرک تحویل داده خواهد شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی امیدیه در پایان با اشاره به تملک این سکونتگاه غیررسمی توسط اداره کل، از پیگیری‌های مستمر برای صدور اسناد خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری مشکل اسناد ساکنان شهرک یاسر به طور کامل برطرف و اسناد مالکیت به آنان تحویل شود.