شناسهٔ خبر: 225391 - سرویس استان‌ها

هماهنگی راهداری و پلیس راه گلستان برای مراسم تشییع قائد امت

گلستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان از آخرین هماهنگی های این اداره کل و پلیس راه استان برای مدیریت هرچه بهتر ترافیک و جابه جایی شرکت کنندگان در مراسم تشییع و تدفین قائد امت خبرداد.

به گزارش‌های پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اداره کل راهداریوحمل‌ونقلجاده‌ای استان گلستان، عادل مصدقی در نشست هم اندیشی،هماهنگی و برنامه ریزی با رئیس پلیس راه و رئیس پلیس راهور استان، اظهارداشت: مدیریت ناوگان حمل و نقل عمومی و ترافیک در مراسم تشییع و تدفین قائد امت یکی از بزرگترین ماموریت های سازمانی پیش روست که از جمعه ۱۱تیرماه جاری بصورت رسمی شروع می شود و تا شنبه ۲۰ تیرماه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه این نشست برای دستیابی به دستورالعمل و ادبیات مشترک بین پلیس راه و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برای مدیریت ناوگان و ترافیک عبوری در محورهاست، گفت: با توجه به حجم بالای متقاضیان شرکت کننده در این مراسم، حضور و کنترل محسوس و نامحسوس و اهتمام و جدیت بیش از پیش پلیس راه و اداره کل در ورودی ها و خروجی های استان بصورت رفت و برگشت دیده شده است.

به گفته مصدقی، ایمنی راه‌ها، آمادگی راهدارخانه ها و مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی، آمادگی های حمل و نقل مسافری و سامان های هوشمند جاده ای و استفاده از ظرفیت ناوگان سایر دستگاهها موضوعی است که در این هماهنگی ها برای مدیریت بهتر ترافیک و ناوگان حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده است.