شناسهٔ خبر: 226899 - سرویس استان‌ها

ارتقاء ایمنی محورهای ساحلی قشم

ایمن سازی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان قشم از اجرای عملیات بهسازی و نصب تجهیزات ایمنی در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان، محمد دهقانی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان قشم با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای دید در شب رانندگان، افزود: عملیات نصب چشم‌گربه‌ای در محدوده سه‌راهی دیرستان با موفقیت انجام شد و این اقدامات به‌منظور افزایش ضریب ایمنی تردد کاربران جاده‌ای در این نقطه حادثه‌خیز به‌طور مستمر پایش می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه اقدامات ایمنی در نقاط پرتردد با هدف هدایت ترافیک و کاهش خطرات احتمالی اجرایی شده است،از پایان عملیات پاکسازی و شست‌وشوی علائم ایمنی در محور ساحلی جنوبی خبر داد.