شناسهٔ خبر: 227060 - سرویس استان‌ها

بررسی پایش ساختمان‌های بلندمرتبه ناایمن در نشست اداره‌کل راه و شهرسازی استان قزوین

قزوین شناسایی بناهای پرخطر و بررسی گزارش‌های نظارتی سازمان‌های ذی‌ربط جهت رفع خطر از ساختمان‌های بلندمرتبه ناایمن در نشستی مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

 به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی (استان قزوین)، جلسه بررسی پایش ساختمان‌های بلندمرتبه ناایمن با حضور حامد عبدالرزاقی، رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، مدیران و روسای ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها، کارشناسان مربوطه و نمایندگان سازمان نظام مهندسی ساختمان و مدیریت نظارت عالیه اداره‌کل راه و شهرسازی استان در ساختمان پونک برگزار شد.

 در این نشست با محوریت بررسی گزارش‌های تفصیلی شهرداری‌های قزوین و محمدیه در رابطه با شناسایی بناهای پرخطر و اقدامات صورت‌گرفته جهت رفع خطر از این ساختمان‌ها، گفتگوهای تخصصی صورت گرفت.

 در ادامه این جلسه، سازمان نظام مهندسی ساختمان و مدیریت نظارت عالیه اداره‌کل راه و شهرسازی استان، گزارش‌های فنی مربوط به روند شناسایی و معیارهای معرفی ساختمان‌هایی که شرایط قرارگیری در لیست «ساختمان‌های ناایمن و پرخطر» را دارند، ارائه کردند.

 در این نشست بر لزوم هماهنگی حداکثری میان دستگاه‌های نظارتی، روسای ادارات شهرستان‌ها و شهرداری‌ها برای تسریع در شناسایی نقاط بحرانی و اتخاذ تدابیر فوری جهت ایمن‌سازی ساختمان‌های بلندمرتبه تأکید کرد تا از بروز حوادث احتمالی در محیط‌های شهری پیش‌گیری گردد.

 در پایان این جلسه، مقرر شد لیست نهایی ساختمان‌های شناسایی شده در وضعیت پرخطر، پس از تطبیق گزارش‌های سازمان نظام مهندسی و نظارت عالیه، جهت اتخاذ تصمیمات اجرایی و عملیاتی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شود.