شناسهٔ خبر: 227319 - سرویس هواشناسی

کارشناس سازمان هواشناسی خبر داد:

افزایش دما در نیمه شمالی کشور از امروز تا یکشنبه

گرمای هوا کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام باش‌های پراکنده در برخی استان‌ها از افزایش دما در نیمه شمالی کشور از امروز تا یکشنبه خبر داد.

امین‌حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وضعیت جوی را تشریح کرد و گفت: امروز برای استان‌های اردبیل، مازندران، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، بارش‌های پراکنده‌ پیش‌بینی شده است. فردا هم بارش‌های پراکنده در مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی رخ خواهد داد.

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: در سه روز آینده در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، کرمان و شمال‌شرق هرمزگان و شنبه و یکشنبه در شرق و جنوب شرق فارس به ویژه در ساعات بعد از ظهر  و اوایل شب شاهد رشد ابرهای همرفتی خواهیم بود که این شرایط سبب رگبار، رعد و برق و باد شدید در این مناطق خواهد شد.

به گفته نقشینه، در ۵ روز آینده برای مناطقی از شمال‌شرق، شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز گاهی وزش باد شدید خواهد شد که می‌تواند سبب گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا شود.

وی از روند افزایش دما در نیمه شمالی کشور از امروز تا یکشنبه خبر داد.

وی افزود: امروز و فردا، تنگه هرمز و از امروز تا دوشنبه، شرق دریای عمان، مواج و متلاطم خواهد شد برای تهران نیز، بیشینه دما امروز ۳۶،  فردا ۳۷، یکشنبه به ۳۸ درجه و دوشنبه به ۳۹ درجه می‌رسد. کمینه دما در تهران، امروز،  ۲۵ درجه ثبت شد.