به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان رضوی)، وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در دیدار و گفتوگو با محمد کیهانی یزدی رئیس و اعضای سازمان نظام کاردانی ساختمان استان، ضمن شنیدن مطالبات و درخواستهای مطرحشده، بر پیگیری راهکارهای رفع مشکلات کاردانان با رعایت قوانین و مقررات تأکید کرد.
در این نشست، رئیس سازمان نظام کاردانی ساختمان خراسان رضوی گزارشی از وضعیت اعضا و فعالیتهای این سازمان ارائه کرد که بر اساس آن، تعداد اعضای دارای پروانه کاردان در استان ۱۱۷۴ نفر و تعداد اعضای بدون پروانه ۸۴ نفر اعلام شد.
همچنین در این جلسه عنوان شد که ۲۹۹ شرکت مجری حقوقی و ۱۸۳ شرکت فعال در حوزههای مرتبط در استان خراسان رضوی فعالیت دارند.
نحوه ارجاع کار به کاردانان، ظرفیتها و آزادسازی ظرفیتها، موضوع عضویت، صلاحیت اجرا برای کاردانان و سایر مسائل مرتبط از مهمترین محورهای مطرحشده در این نشست بود.
در این جلسه احسان فرشته پور معاون مسکن و ساختمان و احمد باصری رئیس اداره نظاممهندسی و مقررات ملی و کنترل ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی نیز حضور داشتند.
