شناسهٔ خبر: 227615 - سرویس استان‌ها

افزایش ۷ درصدی جابه‌جایی کالا در استان اردبیل طی چهار ماهه نخست امسال

تن کالا سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل از جابه‌جایی یک میلیون و ۷۲۵ هزار تن کالا در چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت حدود ۱۲۲ هزار فقره بارنامه در استان صادر شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، آیدین هاشمی سرپرست اداره کل راهداری استان اردبیل دربازدید از شرکت حمل ونقل کالای شهرستان پارس آباد گفت: در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵، در مجموع یک میلیون و ۷۲۵ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای استان جابه‌جا شده که این میزان در مقایسه با یک میلیون و ۶۰۶ هزار تن کالای جابه‌جا شده در مدت مشابه سال گذشته، ۷ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در این مدت حدود ۱۲۲ هزار فقره بارنامه برای جابه‌جایی کالا در استان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با صدور ۱۱۳ هزار فقره بارنامه، ۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

هاشمی با اشاره به عملکرد شهرستان‌های استان در حوزه حمل‌ونقل کالا تصریح کرد: اردبیل با ۳۶ شرکت فعال حمل‌ونقل کالا بیشترین تعداد شرکت‌های فعال را در بین شهرستان‌های استان به خود اختصاص داده و پس از آن شهرستان‌های نمین با ۲۵ شرکت و پارس‌آباد با ۱۵ شرکت در رتبه‌های بعدی قرار دارند

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل همچنین خاطرنشان کرد: بیشترین میزان بارنامه صادرشده در بین شهرستان‌های استان مربوط به اردبیل با ۴۲ هزار و ۹۲۲ فقره بوده و شهرستان‌های پارس‌آباد با ۲۳ هزار و ۳۳۶ فقره و نمین با ۲۱ هزار و ۱۱۱ فقره در رتبه‌های بعدی قرار دارند..

وی ادامه داد: عمده کالاهای جابه‌جا شده در استان شامل مصالح ساختمانی، گندم انسانی، سیمان فله‌ای، سیمان کیسه‌ای، انواع بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی، سیب‌زمینی ،ام دی اف،آب معدنی و سایر کالاها بوده است.

هاشمی با تأکید بر اهمیت حمل‌ونقل جاده‌ای در رونق اقتصادی استان گفت: نظارت مستمر بر عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل، ارتقای ایمنی ناوگان و تسهیل فرآیند جابه‌جایی کالا از اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل است و تلاش می‌شود خدمات مطلوب و شایسته‌ای به صاحبان کالا و فعالان این حوزه ارائه شود.