شناسهٔ خبر: 228187 - سرویس استان‌ها

بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان از پروژه های عمرانی مهدیشهر و شهمیرزاد

بازدید میدانی مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان از پروژه های عمرانی مهدیشهر و شهمیرزاد صبح امروز مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان با حضور در منطقه دربند مهدیشهر و سایت ۳۵ هکتاری شهمیرزاد، از روند ساخت پروژه تقاطع غیرهمسطح مهدیشهر و آماده سازی سایت نهضت ملی مسکن بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان سمنان، سیدمحمد حسینی طباطبایی مدیرکل راه و شهرسازی استان، صبح امروز با حضور در شهرستان مهدیشهر از روند اجرای پروژه‌های راهسازی و نهضت ملی مسکن در مهدیشهر و شهمیرزاد بازدید و آخرین وضعیت پیشرفت این طرح‌ها را بررسی کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان در نخستین برنامه این بازدید که با حضور فرماندار مهدیشهر همراه بود آخرین وضعیت عملیات اجرایی پروژه تقاطع غیرهمسطح بیمارستان ۱۵ خرداد مهدیشهر را مورد ارزیابی قرار داد. در این بازدید روند اجرای عملیات بتن‌ریزی رمپ‌های تقاطع و سایر بخش‌های اجرایی پروژه بررسی شد.

تقاطع غیرهمسطح مهدیشهر که پس از دو سال وقفه، از ابتدای سال ۱۴۰۵ مجدداً وارد فاز اجرایی شده است، تاکنون بر اساس قرارداد جدید به پیشرفت فیزیکی ۷/۵ درصدی رسیده و عملیات اجرایی آن با سرعت در حال انجام است.

حسینی طباطبایی در ادامه با حضور در سایت ۳۵ هکتاری نهضت ملی مسکن شهمیرزاد، از روند آماده‌سازی اراضی و ساخت واحدهای مسکونی بازدید کرد

در این بازدید، روند پیشرفت عملیات آماده‌سازی شامل بازگشایی معابر، اجرای خدمات زیربنایی و همچنین نحوه اجرای واحدهای مسکونی از نظر انطباق با ضوابط و مقررات ملی ساختمان مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، تاکنون در سایت ۳۵ هکتاری شهمیرزاد، زمین به ۱۵۶ متقاضی در قالب ۳۹ گروه چهار نفره واگذار شده است و ۳۷ متقاضی دیگر نیز در مرحله گروه‌بندی و تخصیص زمین قرار دارند.