شناسهٔ خبر: 228602 - سرویس استان‌ها

هدف گذاری بهره برداری حدود ۵۰ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان- خاش تا پایان سال ۱۴۰۵

سیستان مدیرکل راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان از برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از حدود ۵۰ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان–خاش تا پایان سالجاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (سیستان و بلوچستان)،مهدی پارسی در بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از عملیات ساخت بزرگراه زاهدان_خاش با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال‌های گذشته و تعهدات این اداره‌کل در حوزه توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، اظهار کرد: در محور زاهدان–خاش سال گذشته حدود ۴۵ کیلومتر باند دوم افتتاح شد و برای سال جاری بهره‌برداری از حدود ۵۰ کیلومتر دیگر از این محور هدف‌گذاری شده است.

وی تاکید کرد: در این راستا با وجود بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران، عملیات اجرایی ۷۲ کیلومتر باقی‌مانده این محور در قالب سه قطعه بدون وقفه در حال انجام است و بیش از ۶۰۰ نیروی انسانی به همراه ۲۵۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و سبک در این پروژه فعال هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه توسعه بزرگراه‌ها در شمال استان در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار دارد، افزود: امروز سیستان و بلوچستان با تبدیل شدن به کارگاه بزرگ راهسازی در مسیر رشد شاخص‌های بزرگراهی قرار گرفته بطوری که در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل توانسته به سطح متوسط کشوری برسد و حتی در حوزه ساخت بزرگراه‌ها، جایگاه پیشتاز را تجربه کند.

پارسی خاطرنشان کرد: با وجود شرایط جنگی، بدهی های چندین همتی پیمانکاران با برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت منابع و تلاش شبانه‌روزی نیروهای متخصص، روند اجرای پروژه‌ها با قدرت ادامه دارد و مسیر توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان با شتاب در حال پیشرفت است.