شناسهٔ خبر: 229034 - سرویس مسکن و شهرسازی

تعیین تکلیف مشکل ۲۰ ساله ۳۳۶ خانوار مسکن مهر با ورود سازمان ملی زمین و مسکن

سمنان پس از ۲۰ سال بلاتکلیفی، مشکل ۳۳۶ خانوار متقاضی مسکن مهر در پروژه «پیامبر اعظم» سمنان با حضور مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره سازمان ملی زمین و مسکن بررسی شد و تصمیم برای جایگزینی این پروژه در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، در جریان حضور در جمع متقاضیان پروژه مسکن مهر «پیامبر اعظم» که به دلیل نداشتن استحکام لازم سال‌ها بلاتکلیف مانده، بر ضرورت حل این مشکل و تعیین تکلیف نهایی وضعیت این خانوارها تأکید کرد.

نبیان با اشاره به طولانی شدن روند تعیین تکلیف این پروژه گفت: این افراد نزدیک به ۲۰ سال است که با مشکل مسکن مواجه هستند و وظیفه ما این است که با اتخاذ یک راهکار عملی، این موضوع را به سرانجام برسانیم.

وی افزود: با بررسی‌های انجام‌شده مقرر شد پروژه‌ای جایگزین برای این متقاضیان در نظر گرفته شود و موضوع با تصمیم و پیگیری مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره سازمان ملی زمین و مسکن تعیین تکلیف شود.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن تأکید کرد: هدف ما این است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود، مشکل ۳۳۶ خانوار این پروژه را به شکل اساسی حل کنیم و زمینه برخورداری آنها از مسکن مناسب را فراهم آوریم.

گفتنی است دیدار با متقاضیان این پروژه در جریان سفر مدیرعامل و اعضای هیات مدیره سازمان ملی زمین و مسکن به استان سمنان انجام شد