شناسهٔ خبر: 229186 - سرویس استان‌ها

آغاز بهسازی و روکش آسفالت ۲۰ کیلومتر از محور تهران–ساری

آغاز بهسازی و روکش آسفالت ۲۰ کیلومتر از محور تهران–ساری مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران از آغاز عملیات بهسازی، لکه‌گیری و روکش آسفالت ۲۰ کیلومتر از محور تهران–ساری، با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه‌وشهرسازی به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران، مهرداد جهانی، مدیر این اداره‌کل، گفت: عملیات بهسازی، لکه‌گیری و روکش آسفالت ۲۰ کیلومتر از محور تهران–ساری، در حدفاصل گردنه گدوک تا نمرود، با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان در حال اجراست.

وی افزود: این پروژه با هدف ارتقای کیفیت رویه آسفالت، افزایش ایمنی تردد و بهبود شرایط عبور و مرور کاربران جاده‌ای اجرا می‌شود.

جهانی با اشاره به اهمیت محور تهران–ساری به‌عنوان یکی از مسیرهای پرتردد و مهم استان تهران، اظهار داشت: با توجه به حجم قابل‌توجه تردد خودروها در این محور، نگهداری و بهسازی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اجرای این پروژه می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت مسیر، کاهش آسیب‌های ناشی از خرابی رویه راه و افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای داشته باشد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تهران خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌های بهسازی و روکش آسفالت، افزون بر ارتقای ایمنی و کیفیت تردد، موجب کاهش هزینه‌های نگهداری راه‌ها و افزایش رضایتمندی کاربران جاده‌ای خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه نگهداری راه‌ها یکی از مهم‌ترین وظایف این اداره‌کل است، گفت: عملیات بهسازی و روکش آسفالت به‌صورت مستمر و بر اساس اولویت‌های فنی و نتایج بازدیدهای دوره‌ای، در محورهای اصلی و شریانی استان ادامه خواهد داشت.