به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان، غلامحسین شیری در نشست تخصصی شهرداران استان هرمزگان افزود: اصولا شهرداریها برای تغییر کاربری خیلی تلاش میکنند و در این مسیر به مبالغ دریافتی از تغییرکاربری و فروش آن فکر میکنند که از نظر ما راهکار مناسبی نیست.
وی با تاکید بر اینکه هدف شهرداریها باید رفاه مردم باشد، گفت: گاها شهرداریها با تغییر کاربری زمینها و فروش آن آسودگی خاطر شهروندان از بین میرود و در این زمینه باید بازنگری صورت گیرد.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان ما عملا با تغییر کاربریها آینده شهری خود را به فروش میرسانیم و آن را قفل میکنیم.
وی همچنین بر معماری بومی تاکید کرد و افزود: وقتی به کشورهای حاشیه خلیج فارس مراجعه میکنیم میبینیم معماران آنها ایرانیاند اما وقتی اینجا را نگاه میکنیم ردی از معماری بومی نمیبینیم و این رویه که خودمان از معماری بومی که مورد توجه دیگران هست استفاده نمیکنیم باید اصلاح شود.
وی به نورپردازی در شهرهای هرمزگان هم اشاره کرد و گفت: در این زمینه باید از اساتید و افراد دارای فکر استفاده کنیم تا بتوانیم به شهرهای هرمزگان زیبایی ببخشیم.
در این نشست همچنین ابراهیم رستم گورانی مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان با اشاره به برگزاری این نشست افزود: هدف ما از برگزاری این نشستها ارتقا سیما و منظر شهری است.
وی ابراز امیدواری کرد، برگزاری این نشستها بتواند روح تازهای به سیمای شهری ببخشد.
گورانی افزود، شهرداریها باید در نصب المان در شهرهای خود به ساختار اجتماعی و معماری بومی و بافت تاریخی توجه ویژه داشته باشند.
وی همچنین با اشاره به نصب برخی المانها در شهرها اضافه کرد، تمامی این المانها باید در کمیته ارتقای کیفی سیما و منظر شهری بررسی و مورد تصویب قرار گیرد و پس از تصویب نسبت به اجرای آن اقدام شود.