به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان رضوی)، وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی با حضور در سایت ۳۴ هکتاری کاشمر، روند پیشرفت این پروژه و وضعیت اجرای زیرساختها و خدمات موردنیاز متقاضیان را بررسی کرد.
در این بازدید که با همراهی احسان فرشته پور معاون مسکن و ساختمان و جمعی از روسای ستادی انجام شد، محمدرضا گلستانی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستانهای کاشمر، بردسکن و خلیلآباد گزارشی از آخرین وضعیت سایت و روند اجرای اقدامات ارائه کرد.
در ادامه، مسائل و موانع موجود در سایت ۳۴ هکتاری کاشمر مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای تسهیل تردد و ورود و خروج خودروها و ساکنان سایت مورد ارزیابی قرار گرفت.
همچنین آخرین وضعیت احداث تصفیهخانه فاضلاب، ایستگاه آتشنشانی و مدرسه در این سایت بررسی و بر پیگیری اقدامات لازم برای تسریع در تأمین زیرساختها و خدمات موردنیاز ساکنان تأکید شد.
بر اساس گزارش ارائهشده، ۱۶ هزار و ۶۱۹ نفر در طرحهای حمایتی مسکن در شهرستان کاشمر ثبتنام کردهاند که از این تعداد ۸ هزار و ۳۷۷ نفر تأیید نهایی شدهاند.
