به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران؛ علی امیری خورهه معاون حمل و نقل این اداره کل اظهار کرد: در پنج ماه گذشته 2 هزار و 600 فقره تخلف اضافه تناژ در محورهای مواصلاتی استان تهران شناسایی و کشف شده است که این رصد و بررسی ناوگان سنگین در تمامی محورهای استان تهران به صورت مدون اجرا می شود.
وی با اشاره به اهمیت کنترل اضافه تناژ افزود: تردد خودرو های دارای بار بیش از ظرفیت مجاز، علاوه بر کاهش ایمنی تردد و افزایش احتمال بروز سوانح، موجب وارد شدن فشار مضاعف به سطح راه ها و کاهش عمر مفید روسازی جاده ها می شود.
علی امیری خورهه تصریح کرد: کنترل و شناسایی تخلفات اضافه تناژ با استفاده از گشت های نظارتی در محورهای مواصلاتی استان انجام میشود و برخورد با این تخلفات در این حوزه با هدف حفظ و صیانت از زیر ساخت های جاده ای و ارتقای ایمنی کاربران جاده ای ادامه خواهد داشت.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران در پایان تاکید کرد: رعایت ظرفیت مجاز حمل بار از سوی رانندگان و شرکت های حمل و نقل، نقش مهمی در حفظ و ایمنی ناوگان ، جلوگیری از استهلاک راه ها و کاهش هزینه نگهداری محورهای مواصلاتی دارد.
