شناسهٔ خبر: 232138 - سرویس استان‌ها

بازسازی پرشتاب پل‌های آسیب‌دیده در محور بندرعباس به رودان

بازسازی پل بازسازی پل‌های آسیب‌دیده محور ترانزیتی بندرعباس - رودان با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی در مسیر رفت و ۷۵ درصدی در مسیر برگشت در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان، عملیات اجرایی برای بازسازی پل‌های آسیب‌دیده در محور ترانزیتی بندرعباس - رودان به مراحل نهایی رسیده است.

پل واقع در مسیر رفت این محور که دارای ۵ دهانه ۶ متری است و سه دهانه آن آسیب دیده بود، پس از آواربرداری و احداث راه فرعی برای هدایت ترافیک، هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی آماده بهره‌برداری است.

بازسازی دومین پل آسیب‌دیده در مسیر برگشت این محور نیز با سرعت در حال پیگیری است. این سازه نیز دارای ۵ دهانه ۶ متری است که سه دهانه آن آسیب دیده و اجرای پایه‌ها با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی در مرحله آرماتوربندی قرار دارد.

طبق برنامه زمان‌بندی تعیین‌شده، عملیات بازسازی این پل با جدیت در حال اجراست و در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.