شناسهٔ خبر: 232497 - سرویس استان‌ها

مراجعه حدود ۳۰ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مراکز معاینه فنی سیستان و بلوچستان

معاینه فنی سیستان و‌بلوچستان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از مراجعه ۲۹ هزار و ۷۹۳ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مراکز معاینه فنی استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی(سیستان و بلوچستان)،شهرام مبارکی گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه ، ۲۹ هزار و ۷۹۳ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند.

وی افزود: از این تعداد، ۲۴هزار و ۲۸۰ دستگاه  موفق به دریافت تأییدیه و اخذ کارت معاینه فنی شدند و پنج هزار و ۵۱۳ دستگاه ناوگان نیز به دلیل وجود نقص فنی، رد شدند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در حال حاضر پنج مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین در این استان با هدف ارتقاء ایمنی در ترددهای جاده‌ای، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودروها و حفظ محیط زیست فعالیت می‌کنند و در این مراکز، عملیات مربوط به کنترل وضعیت ناوگان و صدور برگه معاینه فنی به صورت مکانیزه انجام می‌شود.