شناسهٔ خبر: 233134 - سرویس وزارتی

بازدید وزیر راه و شهرسازی از پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان

وزیر راه فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز پنج شنبه در سفر به استان سیستان و بلوچستان از پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان به طول مستقیم ۶۳۰ کیلومتر بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  با اجرای این پروژه، چابهار تنها بندر اقیانوسی کشور به شبکه ریلی سراسری متصل می‌شود.

پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان دارای ۶۳۰ کیلومتر طول مستقیم است و طول آن با احتساب خطوط فرعی پروژه به ۷۳۵ کیلومتر می‌رسد.
 

ظرفیت جابه‌جایی ۲/۲ میلیون مسافر و ۷/۷ میلیون تن کالا

این مسیر راه آهن، ظرفیت جابه‌جایی ۲/۲ میلیون مسافر و جابه‌جایی کالا به میزان ۷/۷ میلیون تن را دارد. در این پروژه ۳۹ رشته تونل به طول مجموع ۱۷ کیلومتر، ۲۰۱ دستگاه تقاطع و پل خاص و حدود ۲ هزار دستگاه آب رو پیش‌بینی شده است.

همچنین در اجرای پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان ۹۰ هزار تن ریل ملی مصرف می‌شود و دارای ۳۳ ایستگاه است. حجم عملیات خاک‌برداری این پروژه ۷۰ میلیون مترمکعب و حجم بتن‌ریزی آن ۲/۵ میلیون مترمکعب است.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در این سفر یک روزه در آیین افتتاح متمرکز پروژه‌های حوزه شرکت ساخت و راهداری، بهره‌برداری از واحدهای مسکونی محرومین و پروژه‌های هدف بازآفرینی و افتتاح پروژه‌های بندری وارد استان سیستان و بلوچستان شرکت خواهد کرد.

در این سفر جمعی از معاونان وزارت راه و شهرسازی، وزیر راه و شهرسازی را همراهی می‌کنند.