شناسهٔ خبر: 233909 - سرویس استان‌ها

هزینه کرد یک‌ونیم همتی برای آماده‌سازی و تامین زیرساخت ۲۶ سایت نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان

مهدی پارسی مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از هزینه‌کرد حدود یک‌ونیم همت اعتبار برای اجرای طرح‌های خدمات روبنایی، زیربنایی و آماده‌سازی سایت‌های نهضت ملی مسکن در ۱۵ شهر این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(سیستان و بلوچستان)، مهدی پارسی مدیرکل راه و شهرسازی استان اظهار کرد: این اعتبارات با هدف فراهم کردن زیرساخت‌ها و خدمات مورد نیاز متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در ۲۶ سایت واقع در ۱۳ شهرستان تحت پوشش این اداره کل در استان هزینه شده است.
وی افزود: بخش قابل توجهی از اقدامات انجام شده در این سایت‌ها مربوط به آماده‌سازی اراضی با بیش از 745 میلیارد تومان ، اجرای شبکه‌های زیربنایی و فراهم کردن زمینه استقرار و بهره‌برداری مناسب از واحدهای مسکونی است که با تامین اعتبار از محل منابع وزارت راه و شهرسازی دنبال شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایجاد و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز در سایت‌های نهضت ملی مسکن از جمله شبکه‌های آب، برق، فاضلاب، معابر و سایر خدمات زیربنایی و روبنایی، از اولویت‌های این اداره‌کل به شمار می‌رود.
وی بیان کرد: توسعه متوازن سایت‌های نهضت ملی مسکن و تامین همزمان مسکن و زیرساخت‌های مورد نیاز، نقش مهمی در افزایش کیفیت سکونت و تسریع در بهره‌برداری از واحدهای در حال احداث دارد و این موضوع در برنامه‌های اجرایی اداره‌کل راه و شهرسازی استان مورد توجه قرار گرفته است.
پارسی خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت اعتبارات ملی و منابع پیش‌بینی‌شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، روند اجرای پروژه‌های زیربنایی و روبنایی در سایت‌های نهضت ملی مسکن با سرعت بیشتری دنبال شود.
وی افزود: اجرای این طرح‌ها در شهرهای مختلف استان، علاوه بر کمک به تامین زیرساخت‌های مورد نیاز واحدهای مسکونی، زمینه را برای شکل‌گیری سکونتگاه‌هایی با خدمات و امکانات مناسب‌تر فراهم می‌کند و موجب تسهیل روند واگذاری و بهره‌برداری از واحدهای مسکونی خواهد شد.
پارسی تاکید کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تامین زیرساخت‌های مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن را همزمان با پیشرفت عملیات ساخت واحدها پیگیری می‌کند تا متقاضیان پس از تکمیل واحدهای مسکونی، از خدمات زیربنایی و روبنایی مورد نیاز نیز برخوردار باشند.
وی اظهار امیدواری کرد که با تداوم تخصیص اعتبارات و همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان، روند تکمیل زیرساخت‌ها و آماده‌سازی سایت‌های مسکن با سرعت بیشتری ادامه یافته و زمینه بهره‌برداری کامل از واحدهای نهضت ملی مسکن در موعد مقرر فراهم شود.