شناسهٔ خبر: 234194 - سرویس استان‌ها

نماینده مردم دماوند، فیروزکوه و رودهن مطرح کرد:

گره‌گشایی از پروژه‌های راهسازی و مسکن دماوند و فیروزکوه با دستور وزیر راه و شهرسازی

رامین شاهرخ نماینده مردم دماوند، فیروزکوه و رودهن در مجلس شورای اسلامی، از دستورهای ویژه وزیر راه و شهرسازی برای رفع موانع پروژه‌های راه‌سازی و مسکن این حوزه خبر داد.

شاهرخ رامین در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به دیدار با فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در این دیدار که با حضور فرمانداران و جمعی از ذی‌نفعان حوزه انتخابیه برگزار شد، فرمانداران و ذی‌نفعان بیشتری با نحوه برخورد و پیگیری وزیر راه و شهرسازی و معاونان ایشان آشنا شدند.

وی ادامه داد: در یک سال و نیم گذشته پروژه‌های متعددی در حوزه انتخابیه کلنگ‌زنی شده است؛ از جمله کنارگذر شمالی بومهن-رودهن که از جنوب آبعلی می‌گذرد و در نهایت پردیس را به مازندران متصل می‌کند و مسیر پردیس تا مازندران را به یک‌ربع ساعت کاهش می‌دهد.

پیشرفت کنارگذر دماوند و توافق سرمایه‌گذاران

نماینده مردم دماوند، فیروزکوه و رودهن اظهار داشت: در مراحل ساخت این پروژه‌ها با مشکلاتی مواجه شده‌ایم، اما هر بار با برگزاری جلسات و پیگیری معاونان وزارت راه و شهرسازی، استانداری، فرمانداران حوزه و مسئولان راه و شهرسازی، این مشکلات حل شده و کار پیش رفته است.

رامین درباره پروژه کنارگذر دماوند گفت: این پروژه به مراحل خوبی رسیده و سرمایه‌گذاران در حال رسیدن به توافق با وزارت راه و شهرسازی هستند.

وی با بیان اینکه اهمیت راه‌های استراتژیک به‌ویژه در روزگار جنگ آشکار شد، ادامه داد: اراده داریم ساران را به دماوند متصل کنیم؛ این جاده برای مردم دماوند یک راه استراتژیک است و در کنار آن برای ساکنان جنوب دماوند ثروت خلق می‌کند.

پیگیری برای تکمیل جاده فیروزکوه ـ سمنان

این نماینده مجلس درباره جاده فیروزکوه ـ سمنان اظهار کرد: این جاده که سال‌هاست در حال احداث است و به‌دلیل عدم تأمین منابع مالی نتوانسته تکمیل شود.

وی افزود: در این دیدار موضوع تکمیل جاده فیروزکوه ـ سمنان را با وزیر راه و شهرسازی در میان گذاشتیم و ایشان دستور محکمی برای پیگیری و رفع مشکل صادر کرد.

نفس تازه برای طرح مسکن جوانی جمعیت فیروزکوه

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه، همچنین درباره طرح مسکن جوانی جمعیت در فیروزکوه گفت: فیروزکوه میزبان متقاضیانی است که در این پروژه امید دارند صاحب خانه شوند و با دستور امروز وزیر راه و شهرسازی، این پروژه نیز نفسی تازه خواهد کشید و جلو خواهد رفت.

وی یادآور شد: در کمیسیون اجتماعی مجلس که میزبان وزیر راه و شهرسازی و معاونان ایشان بودیم، بررسی موضوع مسکن محرومان به ما محول شد و در این مسیر، بنیاد مسکن، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی به حمایت‌های جدی وزارت راه و شهرسازی نیاز دارند.