شناسهٔ خبر: 234331 - سرویس استان‌ها

بازدید مدیرکل راه و شهرسازی کرمان از پروژه‌های مسکن حمایتی سیرجان/ پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی پروژه‌ها

کرمان مدیرکل راه و شهرسازی کرمان از پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه‌های ۷۰۰۰ واحدی مسکن در سیرجان خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره‌کل راه و شهرسازی استان کرمان روز گذشته علی حاجی‌زاده مدیرکل به همراه محسن ایرانمنش معاون مسکن و ساختمان این اداره کل ، سجاد خراسانی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سیرجان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از روند پیشرفت پروژه‌های احداث مسکن حمایتی در این شهرستان بازدید کردند.

حاجی‌زاده طی بازدید از سایت ثارالله که در مساحتی بالغ بر ۳۵ هکتار برای احداث ۴۲ هزار واحد مسکونی طراحی شده است، اظهار داشت: این پروژه به همراه سایت‌های میدان شورا با ظرفیت ۱۴۷۰ واحد در قریب به ۸.۵ هکتار و سایت غدیر با ظرفیت ۱۳۳۰ واحد، مجموعاً شامل ۷۰۰۰ واحد مسکونی در این منطقه هستند.

وی با اشاره به وضعیت اجرایی پروژه‌ها افزود: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی کلی این سایت‌ها به ۵۵ درصد و پیشرفت در بخش زیرساخت‌ها به ۴۵ درصد رسیده است.

در ادامه این سفر، حاجی‌زاده در جلسه ویژه بررسی مشکلات سایت‌های نهضت ملی مسکن با حضور فرماندار و شهردار سیرجان، بر ضرورت رفع موانع و تکمیل زیرساخت‌های شهری تأکید کرد و همچنین در این نشست، وضعیت سایت‌های آموزشی، فرهنگی و انتظامی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.

در ادامه این جلسه، مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمان نسبت به آمادگی خود جهت تخصیص زمین به دانشگاه علوم پزشکی برای تأمین نیازهای درمانی منطقه اعلام آمادگی نمود و علاوه بر این، موضوعات مربوط به تکمیل ساخت کتابخانه سیرجان و روند آماده‌سازی سایت ۱۳۲ هکتاری پایگاه دریایی نیز در دستور کار قرار گرفت.