شناسهٔ خبر: 235120 - سرویس هواشناسی

برگزاری نشست تخصصی به‌کارگیری هوش مصنوعی برای ارتقای کیفی پیش‌بینی‌ها

هوش مصنوعی در پیش بینی  نشست تخصصی «به‌کارگیری هوش مصنوعی برای ارتقای کیفی پیش‌بینی‌ها» و «بومی‌سازی WRF بر اساس شرایط اقلیمی استان» در سازمان هواشناسی کشور برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، فرح محمدی، معاون توسعه پیش‌بینی و مدیریت مخاطرات جوی سازمان در این نشست به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در ارتقای مدل‌های پیش‌بینی وضع هوا اشاره کرد.

 در ادامه صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان به برخی تجارب بین‌المللی در حوزه مدل‌های پیش‌بینی وضع هوا مبتنی بر هوش مصنوعی اشاره کرد و بر ضرورت استفاده از این حوزه در سازمان تأکید کرد.

 وی در ادامه به دلایل اهمیت «بومی‌سازی WRF بر اساس شرایط اقلیمی استان‌ها» اشاره کرد و گفت که در حال حاضر برخی استان‌ها WRF را بر اساس شرایط بومی خود اجرا و از آن استفاده می‌کنند.