شناسهٔ خبر: 235944 - سرویس استان‌ها

اجرای ۳۰ کیلومتر ایمن‌سازی و عملیات راهداری در محورهای مواصلاتی زاوه خراسان رضوی

5 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زاوه از اجرای گسترده عملیات ایمن‌سازی، نگهداری ابنیه فنی و بهسازی محورهای روستایی و مواصلاتی این شهرستان به طول ده‌ها کیلومتر و با هدف ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی، حسن مختاری با تشریح عملکرد حوزه راهداری زاوه اظهار کرد: در بخش راهداری و ایمن‌سازی محورهای روستایی، اقدامات شاخصی از جمله تیغ‌زنی، موج‌تراشی و تسطیح محورهای «نواله – ساق»، «نواله – فیروزآباد»، «کاهیجه – درریز»، «کاهیجه – فیروزآباد» و سه راهی «کشکک – سرخی» در مجموع به طول ۳۰ کیلومتر به اجرا درآمد.

وی افزود: عملیات ترانشه برداری و رفع نقاط حادثه‌خیز در محور روستایی «کاریزگلی – ریگان – بقیع – شستان – شیرخون» با جابه‌جایی و برداشت ۳۵۰۰ مترمکعب مصالح و اجرای شیب شیروانی استاندارد به طول ۳ کیلومتر، ایمن‌سازی تقاطع روستای برزو و امامزاده سلطان حسن با نصب گاردریل به طول ۲۵۰ متر، اصلاح شیب شیروانی محور «دولت‌آباد – باخرز» حدفاصل روستای سرگلان تا شهر چخماق به طول ۵ کیلومتر، و همچنین ترانشه برداری در یک نقطه حادثه‌خیز روستای پطرو و ایمن‌سازی ورودی و خروجی تقاطع آنتنی روستای چاقه از دیگر اقدامات این حوزه بوده است.

مختاری در خصوص فعالیت‌های نگهداری ابنیه فنی و پل‌ها تصریح کرد: مرمت، بهسازی و تقویت دستک‌های آب‌نمای روستای گوجی و اصلاح مسیر رودخانه فصلی، بازدید کارشناسان از ابنیه فنی، پاک‌سازی و بازگشایی بالادست دهانه پل‌ها در محورهای مواصلاتی، حمل سنگ‌های حجیم جهت رفع آب‌شستگی آب‌نمای خروجی شهر چخماق و پل ورودی روستای سهل‌آباد، مرمت و بهسازی ابنیه فنی در محور روستایی بیدوی و محور دولت‌آباد-باخرز (۴ دستگاه)، بازگشایی و تنقیه پل قل آباد با بهره‌گیری از ماشین‌آلات راهداری و رفع آب‌شستگی‌های پایین‌دست ابنیه فنی با استفاده از ترانشه‌های آسفالت بازیافتی طرح‌های پیمکاری، به انجام رسید.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زاوه به اقدامات مرتبط با روان‌سازی ترافیک و ایمنی حرکتی اشاره کرد و گفت: به دنبال خرابی سطح محورها و وجود چاله‌ها، عملیات لکه گیری مداوم و تولید ۸۰ تن آسفالت سرد اجرایی شد. همچنین ایمن‌سازی محور دولت‌آباد-باخرز با نصب ۲۵۰ عدد تابلوی مسیرنما و خطرنما، خط‌کشی این محور به طول ۲۰۰ کیلومتر، آشکارسازی سرعت‌کاه‌ها با رنگ‌آمیزی و تابلوگذاری، و اصلاح و بهسازی ۵۰ شاخه گاردریل آسیب‌دیده صورت گرفت.

وی در پایان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تسهیل تردد زائران در دهه پایانی صفر و ایام اربعین خاطرنشان کرد: تیغ‌زنی و بوته‌کنی مسیر کاروان‌های پیاده به طول ۲۰ کیلومتر، توزیع اقلام ایمنی و جلیقه‌های شبرنگ میان زائران پیاده، بازرسی از شرکت‌های حمل‌ونقل و نظارت بر ناوگان عمومی از طریق گشت‌های تلفیقی، استقرار پرسنل راهداری جهت مدیریت ترافیک و خدمت‌رسانی به مسافران، و همچنین اعزام کارشناس این اداره به پایانه مرزی برکت در مهران جهت نظارت بر اجرای طرح اربعین، از مهم‌ترین فعالیت‌های این مجموعه در ایام مذکور به شمار می‌رود.