شناسهٔ خبر: 236906 - سرویس استان‌ها

اتمام بهسازی محور ایوانکی – آبسرد به طول ۱۸ کیلومتر

photo_2026-11-04_10-06-43.jpg مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان از اتمام عملیات بهسازی محور ایوانکی – آبسرد به طول ۱۸ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان، میثم قدمی با اعلام این خبر اظهار کرد: عملیات بهسازی محور ایوانکی – آبسرد با هدف ارتقای ایمنی تردد، بهبود کیفیت سطح راه و تسهیل عبور و مرور کاربران جاده‌ای، در طول ۱۸ کیلومتر اجرا شد و با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی به پایان رسید.

وی افزود: بهسازی و نگهداری محورهای مواصلاتی، به‌ویژه مسیرهای پرتردد و شریان‌های ارتباطی استان، از اولویت‌های مهم این اداره‌کل است و در همین راستا، کارگاه‌های عمرانی و راهداری در نقاط مختلف استان فعال بوده و اجرای پروژه‌های روکش و لکه‌گیری آسفالت، بهسازی راه‌ها و ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی با جدیت دنبال می‌شود.

قدمی با اشاره به اهمیت استمرار فعالیت‌های عمرانی و نگهداری راه‌ها تصریح کرد: حفظ کیفیت زیرساخت‌های جاده‌ای و اطمینان از پایداری شبکه راه‌های استان، نیازمند برنامه‌ریزی مستمر، تلاش میدانی و تداوم اجرای پروژه‌ها در شرایط مختلف است؛ ازاین‌رو فعالیت کارگاه‌های راهداری و راه‌سازی با هدف حفظ آمادگی محورهای مواصلاتی و تأمین ایمنی و آسایش کاربران جاده‌ای ادامه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان در پایان خاطرنشان کرد: تکمیل پروژه بهسازی محور ایوانکی – آبسرد، در کنار سایر طرح‌های در دست اجرا، بخشی از برنامه این اداره‌کل برای ارتقای کیفیت راه‌های استان، کاهش مشکلات تردد و فراهم‌سازی مسیرهایی ایمن‌تر و مطلوب‌تر برای مردم و مسافران است.