شناسهٔ خبر: 237132 - سرویس استان‌ها

انجام عملیات روکش محور ارتباطی کلات – درگز به طول ۶ کیلومتر در خراسان رضوی

ق رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کلات گفت: عملیات روکش محور ارتباطی کلات – درگز به طول ۶ کیلومتر و ایجاد هره خاکی در نقاط پرتگاهی اجرایی شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، سید محمد حسینی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بهسازی رویه راه‌ها گفت:  عملیات اجرایی روکش محور ارتباطی کلات – درگز به طول ۶ کیلومتر اجرایی شد, همچنین به منظور رفع خرابی‌های رویه راه‌ها، وجود چاله در سطح محورها و جلوگیری از حوادث احتمالی، عملیات لکه‌گیری مداوم و منظم محورهای مواصلاتی و همچنین جمع‌آوری سنگ‌های ریزشی با توجه به شرایط توپوگرافی منطقه به طور مستمر انجام پذیرفت.

وی با تأکید بر ضرورت آمادگی در برابر حوادث غیرمترقبه تصریح کرد: در راستای آمادگی در برابر هشدارهای سازمان هواشناسی و جلوگیری از انسداد مسیرها، عملیات بازدید و پاکسازی دهانه ورودی و خروجی پل‌های بزرگ رودخانه «قلعه‌نو» در محور کلات – مشهد و «پل آبگرم» به انجام رسید.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کلات افزود: در بخش ایمن‌سازی سازه‌ها و پل‌ها نیز، عملیات ایمن‌سازی پل «کالشور» در محور روستایی سنگانه با نصب ۳۵ شاخه گاردریل تکمیل شد. از سوی دیگر، به منظور کاهش سوانح در تقاطع‌ها و نقاط حادثه‌خیز، عملیات ساماندهی تقاطع‌ها و ایجاد هره خاکی در نقاط پرتگاهی کیلومتر ۲۴ محور کلات – درگز اجرایی شد.

حسینی در ادامه به پروژه‌های محرومیت‌زدایی و تسهیل تردد روستاییان اشاره کرد و گفت: در این حوزه، شانه‌سازی و اصلاح شیب شیروانی محور روستایی «ژرف» به طول ۲۵ کیلومتر و همچنین شن‌ریزی، تسطیح و تیغ‌زنی محور روستایی «مومن‌آباد» به طول ۳۰ کیلومتر در دستور کار قرار گرفت و با موفقیت به اتمام رسید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه تجهیز علائم و ارتقای ایمنی تردد، این اداره اقدام به نصب یک عدد سرعتکاه استاندارد و رنگ‌آمیزی ۸ عدد سرعتکاه در نقاط مورد نیاز کرد تا ایمنی تردد وسایل نقلیه و عابران پیاده بیش از پیش تضمین شود.