شناسهٔ خبر: 26131 - سرویس جاده‌ای

معاون وزیر راه و شهرسازی:

افتتاح محور فیروزآباد-خلخال در هفته دولت در گرو تامین منابع مالی است/ پیشرفت ۹۷ درصدی قطعه دوم وسوم

نورزاد مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل از افتتاح ۲۷ کیلومتری محور فیروزآباد-خلخال در صورت تامین منابع همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: این محور با ایجاد ارتباط بین سه استان موجب ارتباط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه می‌شود و با کاهش قابل ملاحظه زمان سفر و سرعت جابه‌جایی کالا و محصولات کشاورزی، موجب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی علی نورزاد با اشاره به نقش مهم شهرستان خلخال در اتصال شمال به شمال‌غرب کشور اظهار داشت: اعتبار هزینه شده برای این محور را ۲۹۰ میلیارد ریال دانست و با اتمام باقیمانده عملیات اجرایی کل ۲۷ کیلومتر محور فیروز آباد- خلخال در شهریور ماه همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این محور که راه اصلی اردبیل- سرچم را از محل فیروزآباد به راه آسفالته خلخال- اسالم متصل می‌کند در چهار قطعه احداث شده است. قطعه اول به طول ۱۰ کیلومتر در حال اتمام عملیات روسازی است و عملیات اجرایی قشر بیندر به پایان رسیده و قشر توپکا در حال اجرا شدن است. قطعه دوم نیز به طول ۸ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی در حال اتمام است. قطعه سوم با پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی در حال تکمیل است. عملیات اجرای باقیمانده  قطعه‌های ۲، ۱و ۳ شامل اجرای لایه توپکا، نصب علایم و گاردریل است و  قطعه چهارم این پروژه نیز در قالب کمربندی خلخال در حال اجرا است و هم اکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه «بهره‌برداری از محور خلخال- فیروزآباد موجب ایجاد ارتباط مناسبی بین استان‌های گیلان، زنجان و اردبیل می‌شود» تاکید کرد: از آنجا که خلخال یکی از پرترددترین شهرهای استان است و هر ساله گردشگران بسیاری با تردد از محورهای ارتباطی این شهرستان به ویژه جاده اسالم به خلخال و خلخال- پونل به استان گیلان سفر می‌کنند، بهره برداری از این محور نقش اساسی در روان شدن ترافیک منطقه دارد.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در گفتگو با مهر این مسیر را در برقراری ارتباط بین شهرستان‌های کوثر و خلخال در استان اردبیل مهم ارزیابی کرد و گفت: این محور با ایجاد ارتباط بین سه استان مذکور موجب ارتباط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه می‌شود و با کاهش قابل ملاحظه زمان سفر و سرعت جابه‌جایی کالا و محصولات کشاورزی، موجب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود.