شناسهٔ خبر: 52032 - سرویس وزارتی

جزییات دیدار آخوندی با وزیر کشتیرانی و دریانوردی پاکستان؛

تاکید بر توسعه همکاری‌های ایران و پاکستان در زمینه حمل و نقل و گردشگری/ افزایش همکاری‌های بنادر چابهار ایران و گوادر پاکستان بر اساس قرارداد خواهرخواندگی

دیدار وزیر راه و شهرسازی کشورمان در سفر به پاکستان اهداف سفر خود را توسعه همکاریهای دو کشور در تمامی مدهای حمل و نقل و گردشگری عنوان و در دیدار با وزیر کشتیرانی و دریانوردی پاکستان بر افزایش همکاری بنادر چابهار ایران و گوادر پاکستان بر اساس قرارداد خواهرخواندگی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وزير راه و شهرسازی کشورمان امروز در راس هيات عالی‌رتبه برای انجام سفر ۳ روزه به پاكستان وارد اسلام‌آباد پايتخت اين كشور شد. عباس آخوندی و هيات‌همراه در بدو ورود به فرودگاه بين‌المللی بی‌نظير بوتو اسلام‌آباد مورد استقبال مسوولان ارشد وزارت دريانوردی و كشتيرانی پاكستان و نيز سفير كشورمان در پاكستان قرار گرفتند.

عباس آخوندی در گفتگو با رادیو ایران، اعلام کرد: ما در تمامی شقوق حمل و نقل؛ دریایی، ریلی، زمینی و هوایی، ارتباطات بسیار گسترده‌ای با پاکستان داریم.

وزیر راه و شهرسازی هدف از سفر خود به پاکستان را توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه حمل و نقل و گردشگری عنوان کرد و افزود: برای آنکه بتوانیم در چهار مد حمل و نقلی؛ ‌ دریایی، ریلی، زمینی و هوایی ارتباطات مان را با کشور پاکستان هم در حوزه بار و هم در حوزه مسافر و همچنین گردشگری توسعه دهیم به پاکستان سفر کرده ام.

وی تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم به توافقات خوبی با پاکستان در اهداف خود دست یابیم.

توسعه همکاری‌های حمل و نقل جاده‌ای، ريلی، هوايی و نيز بازديد از بنادر كراچی و عزيمت به بندر گوادر اصلی‌ترين ماموريت عباس آخوندی در سفر به پاكستان است.

آخوندی که به همراه هیاتی ۲۰ نفره در حوزه‌های جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی به اسلام‌آباد سفر کرده است در نخستین برنامه خود با وزیر امور کشتیرانی و دریانوردی پاکستان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار بر راه اندازی خط کشتیرانی مسافری بین بنادر چابهار و کراچی به منظور توسعه ترانزیت و گردشگری بین دو کشور تاکید شد.

آخوندی وزیر راه و شهرسازی کشورمان در این دیدار گفت: همکاری‌های بین بنادر چابهار ایران و گوادر پاکستان باید بر اساس قرارداد خواهرخواندگی بین دو بندر افزایش یابد.

گفتنی است، ایران و پاکستان با بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز خاکی و آبی از ظرفیت بالای حمل و نقل به ویژه در بخش ترانزیت برخواردارند. ظرفیتی که دو کشور می‌توانند با همکاری یکدیگر در ترانزیت کالا بین آب‌های آزاد و کشورهای آسیای میانه از آن استفاده کنند.