شناسهٔ خبر: 52885 - سرویس بنادر و دریانوردی

عضو فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع دریایی مجلس:

آماده همکاری و کمک به سازمان بنادر و دریانوردی هستیم/ حمایت از بنادر در دستور کار فراکسیون دریایی/ سازمان بنادر مشمول قانون رفع موانع تولید شود

حسن خسته بند عضو فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع‌دریایی مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی یک مجموعه بین‌المللی محسوب می‌شود بدین جهت حضور آن در قانون رفع موانع تولید یک الزام است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسن خسته‌بند عضو فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع دریایی مجلس شورای اسلامی درباره شمولیت سازمان بنادر و دریانوردی در قانون رفع موانع تولید، اعلام کرد: به زودی قانون رفع موانع تولید در کمیسیون عمران مجلس  مطرح می شود و تمام سعی اعضای کمیسیون بر این است که آن را تصویب کنند.اگر در کمیسیون عمران ماده ۵ تصویب شود نمایندگان مجلس در صحن علنی  هم به آن رای خواهند داد.

وی تاکید کرد: سازمان بنادر و دریانوردی بایستی از دایره قانون مدیریت خدمات کشوری خارج می شود و در بخش های استخدامی، آموزشی و مسائل اداری و رفاهی کارکنان مبتنی بر اقتضائات تخصصی و حرفه ای خود عمل کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه برای توسعه فعالیت‌های بندری کشور، ارگان‌های دریایی باید با یکدیگر هماهنگ شوند، اظهار کرد: هماهنگی بین گمرک و سازمان بنادر و دریانوردی یکی از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.اگر این دو بخش در کنار هم با هدف توسعه بنادر و تجارت تصمیم‌گیری کنند، سلامت ورود و خروج کالا افزایش پیدا می کند. دولت به دنبال افزایش صادرات است از اینرو سازمان بنادر و گمرک برای تحقق این هدف می توانند تسهیلات خوبی را در نظر بگیرند.

وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر در سال جاری تخفیف‌های مناسبی برای تجار در نظر گرفته است، تصریح کرد: این مجموعه برای رونق تجارت ایران و جذب خطوط کشتیرانی کارهای متعددی انجام داده است.

خسته‌بند به روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: یکی از خواسته های ما از سازمان بنادر، جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی است. بنادر فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری دارند بدین جهت با معرفی پتانسیل‌ها به سرمایه‌گذاران می‌توان از سرمایه‌های داخلی و خارجی برای توسعه بنادر استفاده کرد.

وی با بیان اینکه سیاست سختگیرانه در جذب سرمایه‌گذاران نباید داشته باشیم، افزود: سرمایه گذاری در بنادری که در مناطق آزاد هستند، بسیار راحت است.سازمان بنادر نیز در مناطق آزاد شرایطی را فراهم کرده است که سرمایه گذار، تمایلش برای حضور افزایش پیدا کند.

عضو فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع دریایی مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای حاشیه خزر و خلیج‌فارس برای توسعه بنادر خود میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری کردند. بنادر ایران هم جذابیت‌های متعددی برای سرمایه‌گذاران خارجی دارد. اما به جهت آنکه به درستی معرفی نشده است هنوز سرمایه‌گذاران آشنایی با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بنادر ایران ندارند.

 وی تاکید کرد: فراکسیون دریایی آماده هر گونه همکاری و کمک به سازمان بنادر و دریانوردی است.تمام سعی ما این است که طرح و لوایحی تصویب شد که به رونق بنادر و جذب سرمایه گذاران کمک کند.از اینرو تلاش خواهیم کرد ماده ۵ قانون رفع تولید تصویب شود.

 گفتنی است درحال حاضر برخی از سازمان‌های توسعه‌ای مانند سازمان گسترش، شرکت فرودگاه‌ها، شرکت ملی نفتکش ایران و ... مشمول قانون رفع موانع تولید هستند که با تصویب این طرح، سازمان بنادر و دریانوردی از دایره قانون مدیریت خدمات کشوری خارج می‌شود و در بخش‌های استخدامی، آموزشی و مسائل اداری و رفاهی کارکنان می‌تواند مبتنی بر اقتضائات تخصصی و حرفه‌ای خود عمل کند.