شناسهٔ خبر: 54261 - سرویس مسکن و شهرسازی

معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛

تشریح ۴ محور مورد توافق ایران و ازبکستان در حوزه ساختمان/ معرفی ساختار، ماموریت‌ها و ظرفیت‌های ایران و ازبکستان در حوزه‌های معماری، مسکن و شهرسازی

محمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اعلام چهار محور مورد توافق ایران و ازبکستان در زمینه امور مرتبط با ساختمان اعلام کرد که در دیدار با وزیر ساختمان ازبکستان، ساختار، ماموریت‌ها و ظرفیت‌های طرفین در حوزه‌های معماری، مسکن و شهرسازی مورد توافق قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی که هفته گذشته به همراه وزیر راه و شهرسازی به ازبکستان سفر کرده بود در باره جزییات دیدار خود با معاون وزیر ازبکستان به ارایه نکاتی پرداخت.

ایزدی گفت: طی نشست مشترک با معاون وزیر ساختمان ازبکستان ضمن معرفی ساختار، ماموریت‌ها و ظرفیت‌های طرفین در حوزه معماری، مسکن و شهرسازی چهار محور مورد توافق دو کشور قرار گرفت.

معاون وزیر راه و شهرسازی در بیان محورهای مورد توافق خود به عنوان نماینده ایران با وزیر ساختمان ازبکستان، اعلام کرد: دعوت از نمایندگان وزارت ساختمان جهت دیدار از تجارب و فن‌آوری‌های کشور به ویژه در حوزه مصالح ساختمانی و خدمات مهندسی جهت تامین پروژه های مشترک یکی از محورهای مورد توافق بود.

ایزدی ادامه داد: تعریف پروژه‌های عمران قبل از سرمایه‌گذاری و اجرا در ازبکستان و برنامه‌ریزی برای اعزام هیات‌های ایرانی جهت دیدار از پروژه‌های فوق و تدوین چهارچوب همکاری، تبادل تجارب طرفین در حوزه مرمت وحفاظت از بافت تاریخی و آثار و ابنیه ارزشمند، همچنین، برنامه‌ریزی جهت اجرای برنامه های تخصصی با حضور اندیشمندان، هنرمندان، ایران‌شناسان جهت مبادله دانش در حوزه فرهنگ مشترک از دیگر محورهای مورد توافق دو کشور بود.

گفتنی است، ‌در سفر وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی به ازبکستان، علاوه بر جلسات رسمی و دیدارهای کاری، بازدید از زیرساخت‌های حمل و نقلی و شهرسازی در شهرهای تاشکند، سمرقند و بخارا و ارایه راهکارها و ابزارهای لازم برای افزایش تعاملات نیز انجام شد.

این گزارش می‌افزاید که ارایه پیشنهادهای ابتکاری برای رونق گردشگری میان دو ملت از اساسی‌ترین اهداف سفر سه روزه وزیر راه و شهرسازی کشورمان و معاونان و مشاوران وی به ازبکستان بود که قطعا زمینه‌ساز رونق تجارت در بخش‌های خصوصی و افزایش تعاملات سیاسی و حمل و نقلی در بخش حاکمیتی خواهد بود.