به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه وشهرسازی لارستان مهندس محمدرضا باقری فرد مدیر کل راه و سهرسازی استان در خصوص این محور افزود: در سال گذشته ۳ کیلومتراز مسیر دو بانده شده و ۱۶ کیلومتر دیگر در حال دو بانده شدن است .
وی افزود : این محورکوتاهترین مسیر برای دسترسی مردم مرکز استان به شهرستان بستک ، بندر لنگه ، بندر آفتاب و جزیره کیش است که به همین منظور از درجه اهمیت بالایی برای این اداره کل برخوردار است.
مدیر کل راه وشهرسازی لارستان اظهار داشت: مسیر لار- بستک ۱۲۰ کیلومتر طول دارد که ۸۰ کیلومتر در حوزه این اداره کل واقع شده و به دلیل فرسوده بوده بخشی از آسفالت این محور با پیگیریهای به عمل آمده مجوز ۲۳ کیلومتر با اعتبار۶۰ میلیارد ریال از محل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اخذ شده و عملیات روکش آن از انتهای حوزه استحفاظی این اداره کل آغاز شد و امیدواریم با اتمام هر چه سریعتر مردم منطقه به بهترین حالت ممکن از این مسیر تردد کنند.