به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران, جواد فلاح در این باره گفت: تاکنون از ۱۶ فرمانداری شهرستانهای استان تهران جلسات توجیهی نحوه احصاء پروژه های اقدام مشترک را در شهرستانهای شهریار، قدس، ورامین، ری، قرچک، شمیرانات، فیروزکوه و اسلامشهر انجام داده ایم و هفت شهرستان دیگر را در برنامه دو ماهه آینده پیش رو داریم.
رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: متأسفانه شهرداران، تنها اولویت های شهرداری ها را در پروژههای اقدام مشترک اعلام می کنند و این در حالی است که احیای شبکه فاضلاب شهری، احیاء بازارچه های سنتی، پیگیری مباحث امنیتی توسط نیروی انتظامی و استقرار در محلات، ارائه راه حل هایی برای ناهنجاریهای اجتماعی، ایجاد مشاغل کوچک و راه اندازی استارت آپهای بومی یا بزرگتر به کمک تمام دستگاههای مسئول شهرستانی محقق خواهد شد.
فلاح از ادارات شهرستانی مثل برق منطقه ای، آب و فاضلاب، صنعت معدن تجارت، محیط زیست، بهزیستی، ثبت، اوقاف، ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی و ... خواست تا در جلسات اقدام مشترک بازآفرینی شهرستانهایشان به جد فعال بوده و پیشنهاد و طرح و برنامه داشته باشند تا بتوانند به کمک شهرداران بیایند.
رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی استان تهران برنامه شهری بر اساس نیازسنجی تمامی دستگاههای مسئول در راستای رسیدن به پروژههای اقدام مشترک را یک برنامه قابل قبول و جامع معرفی کرده و در پایان اظهار داشت: معاونت مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان تهران برنامههای واقعی و عملی اقدام مشترک را به زودی در ستاد استانی بازآفرینی شهری مطرح خواهد کرد و پس از جمعبندی نهایی و تصویب در ستاد استانی به ستاد ملی ارجاع خواهد شد.