شناسهٔ خبر: 72154 - سرویس بنادر و دریانوردی

مدیرکل بندر و دریانوردی استان خوزستان تأکید کرد:‌

بهبود در روند و لزوم همکاری بیشتر شرکت‌های دولتی در تخلیه کالاهای دپو شده در بندر امام / رشد ۶۵ درصدی تخلیه کالاهای اساسی در بندر امام خمینی (ره) نسبت به مدت مشابه سال قبل

تخلیه بار در بندر امام خمینی مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) با اشاره به رشد ۶۵ درصدی تخلیه کالاهای اساسی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از بهبود روند تخلیه کالاهای دپو شده در انبارهای این بندر خبر داد.

عادل دریس مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)  در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، درخصوص آخرین وضعیت تخلیه کالا در این بندر اظهار داشت: در بحث کالاهای اساسی در پنج ماه نخست امسال شاهد تخلیه بیش از ۷ میلیون تن کالای اساسی بوده‌ایم که رشد ۶۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

وی افزود: درخصوص تخلیه انواع کالا در بندر امام خمینی (ره)‌نیز در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته شاهد رشد ۴۹ درصدی هستیم که در این مدت بیش از ۸ میلیون تن انواع کالا تخلیه‌شده است.  

وی همچنین با اشاره به اهتمام این اداره کل به بهره‌گیری  از رویه حمل کالای داخلی از راه دریا(کاپوتاژ)، از رشد ۱۴۶ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: طی مدت مذکور ۸۰ هزار تن گندم با این روش  به دیگر بنادر جنوبی کشور جابجا شد.

عادل دریس  با اشاره به رونق  بارگیری برخی از اقلام صادراتی از جمله کالاهای متفرقه،  سیمان و انواع مواد معدنی و مصالح ساختمانی فله از رشد بارگیری  این نوع کالاها با تناژی  افزون بر ۲ میلیون تن خبر داد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان همچنین میزان بارگیری کالای کانتینری در ۵ ماهه نخست  سال جاری  به لحاظ تناژی ۳۶۸ هزار تن معادل ۲۶ هزار TEU  برشمرد که از رشدی ۱۲ درصدی برخوردار بوده است.

وی درخصوص آخرین وضعیت تخلیه انبارهای بندر امام خمینی (ره) پس از بازدید معاون وزیر صمت از این انبار اظهار داشت:‌ خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته پس از بازدیدهایی که از بندر انجام شد، شاهد بهبود روند تخلیه انبارهای بندر به‌خصوص از سوی بخش دولتی و پشتیبانی امور دام هستیم.

وی افزود: بااین‌حال این روند کماکان نیاز به‌سرعت بخشی در بخش دولتی دارد چراکه ۴۰ درصد کالاهای دپو شده در بندر امام خمینی (ره) متعلق به شرکت‌های دولتی است و این یعنی احتیاج به‌سرعت گرفتن بیشتر برای تخلیه کالاها است.