به گزارش پایگاه خبری وزارت راه شهرسازی، عباس آذرپیکان درباره ظرفیت تولید این آبشیرین کن افزود: در حال حاضر ظرفیت تولید فعلی، روزانه ۲۲۰۰ مترمکعب است که با اضافه نمودن تجهیزات جدید ظرفیت آبشیرین کن به میزان ۱۵۰۰ مترمکعب افزایش و در مجموع روزانه ۳۷۰۰ مترمکعب آب شیرین مطابق استانداردهای بهداشتی تولید می شود.
وی اضافه کرد: عملیات مونتاژ وسل پکیج RO جهت افزایش یک واحد ۱۵۰۰ متر مکعبی، پس از ترخیص از گمرک و انتقال به کارگاه آبشیرین کن بندر طی روزهای آتی صورت میگیرد.
معاون فنی و مهندسی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان مزایای حاصل از این ارتقاء را، پایداری شبکه آب در راستای اهداف پدافند غیرعامل و آبرسانی ۲۴ ساعته به تمامی سرمایه گذاران و شرکتهای مستقر در مجتمع بندری شهید بهشتی و شهید کلانتری عنوان کرد.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، وی با اشاره به خرید و تامین تجهیزات مورد نیاز برای ارتقاء تولید این آبشیرین کن از ابتدای امسال خاطرنشان کرد: مراحل ترخیص اکثر قطعات انجام شده که پس از جابجایی و انتقال، عملیات نصب توسط متخصصان داخلی آغاز و پیشبینی و تلاش میشود این دستگاه تا پایان شهریور بهرهبرداری و در مدار قرار گیرد.