به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (تهران) ؛ خلیل محبت خواه مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: با دستور رئیس دادگاه عمومی بخش صفادشت از نصب و اجرای دکل ایرانسل در عرصه مسجد واقع در فاز ۳ مسکن مهر صفادشت جلوگیری بعمل آمد.
وی گفت: با عنایت به مالکیت دولت در پلاک ثبتی ۱ فرعی از ۱۶۴ اصلی در پروژه مسکن مهر صفادشت قطعه ۳۰۴-۳ مسجد حضرت علی اکبر (ع) با کاربری مذهبی صرفا جهت احداث مسجد و بهره برداری مذهبی تحویل شده بود که بدون مجوز این اداره کل اقدام به نصب دکل ایرانسل شد. این مسئله مغایر با کاربری مصوب بوده و اقدامات مذکور غیرمجاز و دخل و تصرف در بیت المال و اراضی دولتی تلقی و لذا نسبت به جمع آوری دکل مربوطه اقدام قانونی بعمل آمد.
محبت خواه در پایان گفت : همکاران این اداره کل در اداره حقوقی و یگان حفاظت از اراضی در راستای حفظ و صیانت از بیت المال و دولت با تعامل سازنده با دستگاه نظارتی و قضایی در راستای تعالی و هدف گذاری سازمانی نسبت به استیفاء حقوق دولت و صیانت از بیت المال اقدام نموده اند که امیدواریم این تعامل سازنده به صورت مستمر ادامه داشته باشد.