شناسهٔ خبر: 1020 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

جلسه هماهنگی اعزام حجاج از فرودگاه امام (ره) با حضور رئیس سازمان هواپیمایی تشکیل شد

سالن حجاج فرودگاه امام جلسه هماهنگی اعزام حجاج از فرودگاه امام خمینی دوشنبه 3 شهریور در محل سازمان هواپیمایی کشوری انجام شد.

به  گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه‌ای به منظور اعزام حجاج بیت الله الحرام از فرودگاه امام خمینی (ره) روز گذشته در سازمان هواپیمایی کشوری بین مسئولان این سازمان، سازمان حج و زیارت، شرکت فرودگاه‌های کشور و سه شرکت هواپیمایی ایران ایر، ماهان و نماینده شرکت هواپیمایی عربستان سعودی به عنوان شرکت‌های مسئول انتقال حجاج برگزار شد.

در این نشست آخرین وضعیت انتقال پرواز حجاج از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام خمینی (ره) بررسی و مقرر شد پروازهای حجاج از امسال از طریق فرودگاه امام خمینی انجام شود.

این در حالی است که سال گذشته نیز موضوع انتقال پرواز حجاج به فرودگاه امام خمینی (ره) مطرح شد اما در نهایت پروازهای حج از طریق فرودگاه مهرآباد صورت گرفت.

در جلسه امروز که بین دستگاه‌های ذیربط در اعزام حجاج در محل سازمان هواپیمایی کشوری تشکیل شد موضوع انتقال قطعی پروازهای حج از مهرآباد به فرودگاه امام (ره) مورد بحث بود.

حجاج بیت الله الحرام از تاریخ 14 شهریور امسال به سرزمین وحی اعزام می‌شوند./

نظر شما