به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران محسن محمد نژاد تصریح کرد: متوسط آسفالت راه روستایی در کشور ۵۲ درصد است که این رقم در استان مازندران۵۵درصد می باشد که بالاتر از متوسط کشور است.
وی بهسازی، مرمت، شنریزی و آسفالت راههای روستایی را از اولویتهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برشمرد وگفت : ایجاد و توسعه زیرساختها از جمله بازسازی، بهسازی و آسفالت راههای روستایی موجب تسهیل در داد و ستد و افزایش درآمد روستاییان شده و مانع مهاجرت آنها به شهرها میشود.
وی با بیان اینکه زیر ساختها و حمل و نقل یکی از شاخصهای مهم توسعه هر جامعه است، اظهار داشت: از ۱۰۴۰۰ کیلومتر راههای موجود در مازندران ۷ هزار و ۸۴۴کیلو متر راه روستایی می باشد كه از اين مقدار ۴۰۰۰ كيلومتر آن درمناطق كوهستاني است که سرمایه عظیم و ارزشمندی بوده و حفاظت و نگهداری آنها بسیار حائز اهمیت است.
معاون فنی و راههای روستایی این اداره کل با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد حمل کالا و مسافر در استان از طریق راههای مواصلاتی میباشد،افزود: از آنجاییکه که مازندران یکی از قطبهای کشاورزی است، نیاز استان به راه و جاده مناسب محسوس بوده و برای همین در سالهای اخیر برای توسعه شبکه راههای ارتباطی استان گامهای خوبی برداشته شده است.
وي تصريح كرد : از اين رو اين اداره كل اقدامات بسيار گسترده ای را در زمينه بهسازي و ایمن سازی راه هاي روستايي بعنوان یکی از مراکز تولید محصولات کشاورزی و دامی در استان درحال انجام دارد.
محمد نژاد با اشاره به اينكه اقدامات خوبي در حوزه راههاي روستايي در دست اجراست ، خاطرنشان کرد: به دليل تراكم و تعدد روستاها در مازندران ، در زمينه ايجاد راههاي روستايي ايمن و مناسب اقدامات قابل توجهي در دست اجراست و درصدد هستيم با تامين اعتبارات كافي در زمينه آسفالت محورهاي روستايي گام موثري براي مردم شريف روستاها كه قدر مسلم لياقت و شايستگي آنها بيش از اينهاست ، برداريم.
انتهای پیام/