شناسهٔ خبر: 104092 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم خبرداد:

طرح تعمیرو ایمن سازی پل سنجرآزادراه قم – تهران، اجرا و به بهره برداری رسید

خبر معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم گفت: با اعتباری افزون بر هشت میلیارد ریال، پروژه تعمیر و ایمن سازی پل سنجر آزاد راه قم- تهران، دربازه زمانی دوماهه و نیمه ای، اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزرات راه وشهرسازی از استان قم، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم اظهار داشت: به منظور ارتقا سطح سرویس و صیانت از ابنیه فنی، طرح تعمیر وایمن سازی پل سنجرآزادراه قم- تهران، اجرا و به بهره برداری رسید.

اکبر نوروز پور درتکمیل این خبر افزود: پل سنجر که در منتهی الیه آزادراه قم- تهران( لاین غربی)، ورودی میدان ۷۲ تن شهر قم، واقع شده، به دلیل ترافیک ترکیبی و چشمگیر، درزمره ابنیه جاده‌ای استان است که صیانت و ارتقا ایمنی آن هماره دراولویت اقدامات این اداره کل قرار دارد.

وی درتوضیحی تکمیلی درخصوص موقعیت و ویژگی‌های فنی پل سنجر اظهار داشت: به دلیل موقعیت ایستایی این پل که درحدفاصل عوارضی‌های دو آزادراه قم- تهران و قم- کاشان واقع شده، ضمن هدایت ترافیک دوآزادراه به شهر قم ( وبلعکس) ، به عنوان مقسم ترافیک ترکیبی برونشهری نیز ایفای نقش می کند.

وی افزود: باتوجه به ترافیک ترکیبی این پل، که غالبا شامل وسائط نقلیه نیمه سنگین است، شاهد پدیده جمع شدن آسفالت( فتیله ای شدن ) به دلیل ترمزهای مکررخودروها، دررویه راه بودیم.
نوروزپور درادامه به اهم اقدامات صورت گرفته جهت تعمیر و ایمن سازی پل سنجر اشاره و عنوان کرد: به منظور تثبیت بسترو جلوگیری از فرآیند فتیله شدن سطح آسفالتی پل، نسبت به لایه برداری و تراش آسفالت به ضخامت ۲۰ سانتی متر اقدام شد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم افزود: پس از لایه برداری و تراش آسفالت نسبت به اجرای آرماتور بندی و بتن ریزی خود تراکم ( به عمق ۲۰ سانتی متر ) در محل اقدام به عمل آمد.

اکبر نوروز پور از دیگر اقدامات صورت گرفته درراستای طرح تعمیر و ایمن سازی پل سنجر به اجرای حفاظ تک شیب بتنی مسلح در محل اشاره و یادآور شد: به دلیل حجم ترافیک، که احتمال انحراف و سقوط خودرو به سطح یک تقاطع را دوچندان می گرداند، نسبت به اجرای حفاظ بتنی تک شیب مسلح در هردو لاین پل نیز اقدام شد.

وی درزگیری با استفاده از قیر پلمیری را درزمره دیگر اقدامات فنی این پروژه دانست و توضیح داد: به دلیل آنکه بتن ریزی درقالب قطعات مجزا  اجرا و این مهم موجب ایجاد فاصله واصطلاحا ،،درز،، می گردد با استفاده از قیر پلمیری درزگیری انجام شد.

نوروز پور طول مسیر اجرایی پروژه را ۱۰۶ متر و عرض آن را ۵/۱۰ متر عنوان و تصریح کرد: همچنین درراستای اجرای این پروژه نسبت به اصلاح چهار درز انبساط(ژوئن) در طرفین پل نیز اقدام به عمل آمد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم هزینه اجرایی پروژه تعمیر و ایمن سازی پل سنجر را بالغ بر ۸ میلیارد ریال عنوان و افزود: هزینه اجرایی این طرح از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای تامین شده است.

اکبرنوروزپور درخصوص بازه زمانی اجرا و تکمیل این طرح اظهار داشت: با وجود پاره ای موارد پیش بینی نشده درحین اجرا، بحمدا... بدون اعمال انسداد ترافیکی، این طرح دربازه زمانی دوماهه و نیمه ای ( اول آبانماه لغایت نیمه دی ماه سالجاری ) اجرا و به بهره برداری رسید.

وی درخاتمه یادآورشد: به منظور جلوگیری از پدیده فتیله شدن آسفالت، از بتن مسلح به عنوان رویه نهایی سطح سواره رو پل سنجر استفاده شده است.

انتهای پیام/