شناسهٔ خبر: 107575 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

مدیرکل بنادر استان سیستان و بلوچستان:

مقابله با حریق دریایی در آب‌های استان سیستان و بلوچستان در دستور کار است

اطفای حریق دریایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: تدوین، تصویب و اجرای طرح اقتضایی مقابله با حریق دریایی در آب‌های استان، از اقداماتی است که در سال جاری باید مد نظر قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان بنادر و دریانوردی، بهروز آقایی در رابطه با اهم اقدامات بندری و دریایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۰، گفت: در سال گذشته شاهد رشد ۷۸ درصدی واردات کالاهای اساسی و افزایش ۳.۵ برابری صادرات کالا در بنادر استان بودیم.

وی با بیان اینکه تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی و نفتی به ترتیب ۶۸ و ۸ درصد نسبت به سال ۹۹ رشد پیدا کرده است، گفت: جذب سرمایه‌گذاری ۲۱۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی و افزایش ۴۱ درصدی مجموع عملیات تخلیه و بارگیری از دیگر دستاوردهای حوزه بندری سیستان و بلوچستان در سال گذشته بود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: از دیگر اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۰ می‌توان به الکترونیکی کردن استعلام دفاتر رسمی و الکترونیکی کردن دریافت اسناد و مدارک ورود و خروج شناور و حذف تمامی مراجعات حضوری ارباب رجوع اشاره کرد.

آقایی به عملکرد حوزه دریایی در بنادر سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: تکمیل و راه‌اندازی پروژه پوشش رادیویی سواحل استان، ساخت و تکمیل مرکز فرعی جستجو و نجات دریایی پسابندر، کمک و امدادرسانی به ۱۶۳ نفر از دریانوردان منطقه، تهیه طرح جامع نیازمندی‌های علائم کمک ناوبری سواحل استان و برگزاری مانور استانی جستجو و نجات دریایی بخشی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته است.

وی در رابطه با اهداف حوزه بندری سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۱، ‌عنوان کرد: اقدام عملی در جهت حرکت در راستای شعار سال جاری، افزایش ترافیک کالا و کشتی، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و توسعه زیرساخت‌های لجستیکی بندر چابهار با استفاده از طرح‌های بخش خصوصی و توسعه کسب و کارهای بندری و ایجاد اشتغال پایدار از مهم‌ترین اهداف سال جاری است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در مورد اهداف حوزه دریایی سال ۱۴۰۱ در این استان هم بیان کرد: تدوین، تصویب و اجرای طرح اقتضایی مقابله با حریق دریایی در آب‌های استان، واگذاری امور تصدی‌گری اداره بازرسی و ثبت شناورها به بخش خصوصی با توجه به قوانین و مقررات، بهبود ارائه خدمات دریایی به شناورها، پایش انجام ممیزی از بنادر وابسته و غیروابسته در راستای ارتقای ایمنی و حفاظت از محیط زیست دریایی و تلاش مضاعف در جهت تسهیل مبادلات تجاری دریایی از مهم‌ترین اقداماتی است که در سال جاری باید مدنظر قرار گیرد.