شناسهٔ خبر: 10843 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

۴۵ مسافر پرواز تهران - شیراز هواپیمایی آسمان از پرواز جا ماندند/ ایستگاه آسمان در مهرآباد: مسافران با پرواز تابان منتقل می‌شوند

هواپیمایی آسمان به دلیل نقص فنی در هواپیمایی ایرباس ۳۲۰ شرکت هواپیمایی آسمان از تهران به مقصد شیراز و جایگزین کردن هواپیمای فوکر ۱۰۰ که ظرفیت آن کمتر از ایرباس ۳۲۰ است، چند نفر از مسافران از این پرواز جا ماندند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، طبق اطلاعات به دست آمده تعدادی از مسافران این پرواز در فرودگاه شیراز، به مقصد یکی از کشورهای خارجی پرواز داشتند که جا ماندن آنها از پرواز تهران – شیراز پرواز خارجی این مسافران در فرودگاه شیراز را با مشکل مواجه می کند.

بر اساس پیگیری های خبر نگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از ایستگاه شرکت هواپیمایی آسمان در فرودگاه مهرآباد، اپراتور ایستگاه این شرکت هواپیمایی به خبرنگار پایگاه خبری گفت: پرواز شماره ۳۷۹۲ تهران به مقصد شیراز قرار بود طبق برنامه ساعت ۹:۱۰ با هواپیمای ایرباس ۳۲۰ فرودگاه مهرآباد را به مقصد شیراز ترک کند اما این هواپیما با نقص فنی مواجه و هواپیمای فوکر ۱۰۰ که ظرفیت آن فقط حدود صد نفر است جایگزین شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت هواپیما کاهش یافت حدود ۱۰۰ نفر از مسافران با هواپیمای جایگزین ساعت ۹:۴۰ دقیقه منتقل شدند اما حدود ۴۵ نفر از مسافران از این پرواز جا ماندند که طی هماهنگی انجام شده مسافران باقی مانده با پرواز ۶۲۷۱ شرکت هواپیمایی تابان ساعت ۱۴:۴۰ به مقصد شیراز انتقال می‌یابند.

اپراتور ایستگاه پروازی آسمان در فرودگاه مهرآباد درباره تعیین تکلیف مسافرانی که به دلیل جاماندن از پرواز تهران- شیراز از پرواز خارجی خود در فرودگاه شیراز جا ماندند گفت: مسافران می توانند با مراجعه به سایت شرکت هواپیمایی آسمان در بخش رسیدگی به شکایات، اعتراض خود را اعلام کنند.  

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اساس آیین نامه حقوق مسافر در پروازهای داخلی، در صورت تاخیر پرواز بیش از ۴ ساعت شرکت حمل کننده موظف به ارائه یک فقره بلیت با تخفیف ۳۰ درصد مشابه از لحاظ مسیر و کلاس پروازی است./

نظر شما