شناسهٔ خبر: 111868 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان خبر داد؛

تعمیرات اساسی و افزایش ظرفیت اسکله P۷ پتروشیمی ماهشهر به ۵۰ هزار تن/ صدور مجوز تمدید بهره‌برداری از اسکله شرکت ملی صنایع پتروشیمی

تجهیزات بنادر معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان از صدور مجوز تمدید بهره‌برداری از اسکله P۷ شرکت ملی صنایع پتروشیمی واقع در بندر ماهشهر پس از انجام تعمیرات اساسی و افزایش ظرفیت آن به ۵۰ هزار تن DWT خبر داد.

صدراله بهرامی معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، با اشاره به لزوم بهسازی و به‌روزرسانی تجهیزات مورد استفاده در بنادر استان، گفت: در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ (تولید؛ دانش بنیان و اشتغال‌آفرین) و ایفای نقش حاکمیتی دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، مجوز تمدید بهره‌برداری اسکله P۷ شرکت ملی صنایع پتروشیمی واقع در بندر ماهشهر پس از تعمیرات اساسی و افزایش ظرفیت شناور طرح از ۳۰ هزار تن به ۵۰ هزار تن DWT (وزن بار کشتی) مطابق ضوابط قانونی و الزامات دریایی پس از تایید کارگروه بازرسی و نظارت بر سواحل استان از سوی سازمان بنادر و دریانوردی به مدت ۲ سال صادر شد.

به گفته معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، اسکله P۷ شرکت ملی صنایع پتروشیمی با طول ۲۳۸ و عرض ۱۷ متر و عمق پای اسکله نسبت به تراز CD (تراز مبنا) ۱۱ متر جهت استفاده شناورهای با کاربری مایعات و مشتقات نفتی و فرآورده‌های مرتبط استفاده می‌شود.

بهرامی درباره تعمیرات صورت گرفته در این اسکله هم عنوان کرد: عملیات تعمیرات اساسی اسکله مزبور شامل: بازسازی تیرهای پیشانی، نصب ۲۱ عدد فندر جدید، اضافه کردن ۳ عدد شمع مایل، تقویت شمع‌ها در ناحیه جزر و مدی، تعمیرات عرشه، اضافه کردن ۱۲ عدد بولارد، تعمیرات سیستم پایپینگ (لوله‌کشی دریایی) و ... بوده است.

تعمیرات اساسی و افزایش ظرفیت اسکله P۷ پتروشیمی ماهشهر به ۵۰ هزار تن/ صدور مجوز تمدید بهره‌برداری از اسکله شرکت ملی صنایع پتروشیمی

وی در توضیح فنی بیشتر درباره بخش‌های یادشده در اسکله P۷ شرکت ملی صنایع پتروشیمی که تعمیرات آنها صورت گرفته است، یادآور شد: فندرها جهت پهلوگیری کشتی استفاده می‌شوند که به تیر پیشانی اسکله متصل هستند. از شمع مایل هم برای کنترل تغییر مکان جانبی اسکله و افزایش ظرفیت باربری استفاده می‌شود. سیستم پایپینگ و خطوط انتقال نیز جهت انتقال مایعات و فراورده‌های نفتی از مخازن به کشتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان همچنین یادآور شد: به استناد مصوبات جلسات پانزدهم و بیست و هفتم کارویژه مرز شورای امنیت کشور، کلیه ارگان‌ها و بخش‌ها اعم از دولتی، نظامی، مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی، شهرداری‌ها و خصوصی جهت ساخت و بهره‌برداری از تاسیسات ساحلی و دریایی، ملزم به اخذ مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرجع قانونی صدور مجوزهای ساحلی و دریایی کشور هستند.