میرمحمد غراوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در آستانه سال تحصیلی جدید درباره وضعیت تحویل مدارس جدید در شهر جدید پرند اظهار کرد: در پرند ۲۱ مدرسه تا پایان امسال باید ساخته و راهاندازی شود که از این تعداد ۱۰ مدرسه در شهریور ماه افتتاح خواهد شد.
به گفته معین ویژه شهر جدید پرند، ۱۱ مدرسه باقیمانده هم تا دهه فجر ساخته و افتتاح خواهد شد.
بر پایه گزارش شرکت عمران شهرهای جدید از ابتدای شروع دولت یازدهم و در راستای سیاستهای وزارت راه و شهرسازی مبنی بر تامین خدمات روبنایی مورد نیاز واحدهای مسکن مهر، عملیات اجرا و تکمیل ۲۱ واحد آموزشی در محدوده مسکن مهر شهر جدید پرند آغاز شده است.
طبق برنامه شرکت عمران شهر جدید پرند تعداد ۱۱ باب مدرسه در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ جهت بهرهبرداری تحویل وزارت آموزش و پرورش میشود. این مدارس با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال از منابع داخلی شرکت عمران شهر جدید پرند در حال ساخت است./
نظر شما