به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(خراسان شمالی)، محمدرضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی در دیدار کارکنان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان که به مناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در محل دفتر استاندار برگزار شد با تبریک این هفته گفت: نوسازی ناوگان حمل و نقل، بهره برداری از پل ورودی کنار گذر بجنورد و تامین زمین برای ترمینال نگهداری وسایل نقلیه سنگین در شهرستان ها به خصوص در گرمه نیز باید تسریع شود.
وی افزود: حمل و نقل یکی از شاخص های مهم توسعه یافتگی در دنیاست و هر کشوری که در حمل و نقل جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی قوی باشد به سرعت پله های ترقی را طی می کند.
وی با بیان این که سه عامل وسیله نقلیه، راننده و جاده در بروز تصادفات مطرح است، اظهار کرد: اگر وسایل نقلیه از استحکام و وضعیت خوبی برخوردار نباشد و دو عامل دیگر مناسب باشند باز هم شاهد تصادفات خواهیم بود.
وی با اشاره به پیگیری نوسازی ناوگان باری و مسافری، خواستار تسهیل صدور مجوز برای احداث مجتمع های خدماتی رفاهی شد و ادامه داد: هر چه مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی بیشتر باشد از تعداد حوادث جاده ای کاسته می شود.
حسین نژاد خاطرنشان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه های روستایی و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای محور بجنورد_گلستان اختصاص یافت و باید برای جذب این اعتبارات تلاش کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، انجمن های صنفی حمل و نقل را یکی از بازوان قدرتمند دولت دانست و اضافه کرد: این انجمن ها باید تقویت و حل مشکلات آن ها نیز به سرعت برطرف شود.
مهدی رشیدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی هم در این جلسه با اشاره به افزایش ۴ برابری عملکرد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در سال جاری نسبت به سال های گذشته، گفت: جانمایی شهرک حمل و نقل بجنورد، توسط مشاور در دست بررسی است تا در مسیل نباشد و با تعیین تکلیف، بلافاصله کار انجام و پروانه صادر می شود.
محمد مشتری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هم با تاکید بر این که مجموعه حمل و نقل، رانندگان و راهداری در چرخه اقتصادی نقش مهمی ایفا می کنند، تصریح کرد: در ۸ ماه گذشته بهسازی و آسفالت راه های اصلی و فرعی حدود ۱۱۲.۸ کیلومتر به ارزش ۸۲۰ میلیارد ریال انجام شده است.
مشتری افزود: ۱۱۰ کیلومتر از راه های روستایی و فرعی استان نیز احداث و آماده آسفالت است که از این میزان ۸۲.۵ کیلومتر به ارزش ۱۵۵۰ میلیارد ریال آسفالت و در راه های فرعی و روستایی ۵۸.۵ کیلومتر به ارزش ۴۴۰ میلیارد ریال روکش آسفالت انجام شده است.
به گفته وی طبق آمار ۷ ماهه پزشکی قانونی، این استان در کاهش تصادفات در راه های برون شهری رتبه دو و در راه های روستایی رتبه سه و در کل راه ها رتبه یک را به دست آورده است و امیدواریم این رتبه را با کاهش تصادفات، فرهنگ سازی و کمک رانندگان تا پایان سال حفظ کنیم.
مشتری اظهارکرد: این اداره کل در ارزیابی جشنواره شهید رجایی بین اداره های کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها رتبه اول کشور را کسب کرد.
وی همچنین خواستار تسریع در تعیین تکلیف شهرک حمل و نقل، تسهیلات نوسازی ناوگان سنگین، اتوبوس و سواری کرایه شد.