به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسین عباسنژاد مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با اشاره به ایجاد یکهزار و ۸۲۰ شغل از ابتدای سال جاری تاکنون در بندر شهید رجایی اظهار داشت : آنچه بهعنوان تعهد اشتغال برای مدت یاد شده هدفگذاری شده بود، ایجاد یکهزارو ۶۴۵ فرصت شغلی بوده که آمارها تحقق بیش از سهمیه تعیین شده را نشان میدهند.
وی به بررسی دعاوی بین کارگر و کارفرما نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری۲۳۶ فقره دادخواست مربوط به اختلافات بین کارگر و کارفرما در واحد کار و خدمات اشتغال بندر شهید رجایی مورد بررسی قرار گرفته است.
به گفته عباسنژاد؛ در حال حاضر روزانه جمع زیادی از کارگران با قرارداد شفاهی وارد این مجتمع میشوند که این امر رسیدگی به اختلافات احتمالی را ناممکن خواهد ساخت.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به پیگیری های صورت گرفته از سوی واحد کار و خدمات اشتغال بندرجهت عقد کتبی قرارداد کار بین کارگر و کارفرما تاکید داشت و تصریح کرد: با اهتمام مجدانه همکاران این واحد بدنبال آن هستیم که با عقد قراردادهای کتبی اختلافات بین کارگر و کارفرما در این بندر به حداقل ممکن کاهش یابد.
وی افزود: شرایط صحت قراردادهای کار در مشروعیت و معین بودن موضوع قرارداد بوده که به منظور تامین ایمنی، بهداشت کار و پیگیری مطالبات کارگران تاکید بر کتبی بودن قرارداد کار است.
عباسنژاد با بیان اینکه کارفرمایان مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی از طریق سامانه کار و خدمات اشتغال نیروی کار sp.pmo.ir مورد نیاز خود را درخواست میدهند، گفت: لذا متقاضیان کار در این بندر میتوانند با مراجعه به این سامانه نسبت به تخصص و درخواست کار مورد نیاز خود اقدام کنند.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، شایان ذکر است؛ نیروی کار شاغل در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به عنوان دروازه طلایی اقتصاد ایران را کارگران ماهر، نیمهماهر و ساده تشکیل میدهند که در بخشهای مختلف دریایی و بندری مشغول فعالیت هستند.